sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Mun OMA Puuhamaa

Hellettä piisaa siihen malliin, että kuumimmat tunnit on paras pysytellä varjossa, tai jopa viettää nukkuen niinkuin minä tänään. Tosin olin jo puoli kuusi hereillä ja varhaistakin aikaisemmin puuhastelemassa omassa Puuhamaassani kasvimaan liepeillä.

Ruukutuspöytä, jonka mies on tehnyt jo monta vuotta sitten, on harvoin (jos koskaan) kuvauskunnossa. Ihastelen toisten blogeissä kauniita pöytiä, joissa on saviruukkuja sievästi aseteltuina pinoina, kukalliset suojakäsineet ruudullisen (puhtaan) pyyhkeen päällä pöydän kulmalla ja taimet asetelmina pöydän reunalla tai sen vierellä. *huoks* Kaunista.

Ei mulla vaan. :( Aika usein se on niiiin täynnä tavaraa (tarpeellista) ettei siinä edes mahdu tekemään mitään. Siksi mulla onkin apupöytä... ja nyt jopa kaksi. Nekin on tällä hetkellä täynnä taimia ja ruukkuja... ja vielä pitkä penkkikin jossa on "tulevia" ja "lähteviä" taimia.


Niinkuin jo tuossa kerran aikaisemmin mainitsinkin, on tosi kiva että kuvia voi rajata. Näin niistä sain julkaisukelpoisia. Kuvat on otettu ennen tämän aamuista siivoussessiota. Nyt se näyttää jo ihan hyvältä, mutta kamerasta akku tyhjä... Saa nähdä ehdinkö yhtään kuvaa ottaa ennenkuin se on jo taas myöhäistä. :DVanha, pieni ja hapero "kasvihuone" toimii tämän kesän ruukkuvajana. Syksyllä on mietintä edessä mihin ne kaikki oikein laitan... no, pitää funtsia sitä sitten. Ja voihan olla että lumi sataa maahan yllättäen lokakuussa ja siirtää ongelmani kevääseen. :D
Alla sitten vielä ne parhaat palat jotka on leikattu pois....7 kommenttia:

 1. Aivan hurmaava istuspöytähän tuo on - näyttää niin kotoisalta. Meilläkin on ruukun, ämpärit, kastelukannut ja multasäkit hujan hajan pitkin puuhastelupaikkoja niin, että joka kuvaa totisesti pitää rajailla rytöjen peittämiseksi. Lokoisaa kuumuuspäivää

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia jälleen kerran. Olet kyllä Tuija mestari kuvamaan.
  Minulla ei ole edes itstutuspöytää ei siistiä eikä siivotonta, ja jos olisi niin sekään ei varmaan olisi kuvauskunnossa ennen suurta raivausoperaatiota.
  Pitäs varmaan hankkia,kun tuo selkä ei oikein kestä kyykkimistä!;=) vanhuus nääs....

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana Puuhamaa sinulla onkaan !!! Tosi houkutteleva, siellähän on vaikka mitä jännää...
  Minulla on kasattava ruukutuspöytä ja tällä hetkellä se on varastossa ; )

  VastaaPoista
 4. Pöytä on kyllä mainio paikka puuhastella kaikenlaista. Tarvikkeita vaan kun ei saa mihinkään kun tuolla verhon takanakaan ei ole enää tilaa.
  Ja mitäs siellä sitten on... lisää ruukkuja, laatikoita, hallaharsoja, kasvihuonemuovia, pakkaspeitettä... :D

  VastaaPoista
 5. Tuija, sulla on tosi siistiä. Kasvit siisteissä riveissä. Kaikesta näkee, että on tekemisen meininkiä. Puutarhahanskoillakin on oikeasti tehty töitä.
  Mikä se mahtavan suuri puu oikein on??

  VastaaPoista
 6. On siulla tosiaan paratiisi ja puuhamaa ja kaikki mahdolliset onnelliset paikat ihan omalla pihallasi. =)


  Ihana. =)
  Olet takulla onnellinen nainen.


  *halitus*

  VastaaPoista
 7. Irene :) Se suuri puu on omenapuu.
  Tai oikeastaan kaksi. Tähän kesään asti olen luullut että yksi vain mutta kun sen juurelta kopsahti irti koivunkanto, (olin sen poistanut silloin kun tätä puutarhaa raivattiin) paljastui että kaksi runkoa on kietoutuneina yhdeksi. Toiselta puolelta katsottuna näkyy vain yksi.

  Una, niin se taitaa kyllä olla. :)

  VastaaPoista