maanantai 31. toukokuuta 2010

Mistä noita kävijöitä oikein tulee? :)

Olen alkanut epäillä että tuo kävijälaskuri laskee ihan omiaan. Toukokuussa on sen mukaan käynyt noin tuhat (1000) kävijää, mutta kommenttien määrästä päätellen luku on lähempänä kahtakymmentä. (20).

Niinpä pyydänkin teitä, tämän viikon aikana ihan oikeesti kävijöitä, laittamaan tähän postaukseen pienen merkin, riittää että kirjoitatte vaikka PIIP jos ei muuta tule mieleen. :) Tuntuu vähän hassulta lähes yksinään täällä höpistä. Jos se laskuri on oikeassa niin hieno juttu. Jos taas väärässä, niin voin sen poistaa vaikka kokonaan harhauttamasta ja pohtia tämän blogin "julkisuutta" jatkossa.  :D


Kiitos jo etukäteen! *

31 kommenttia:

 1. Hei!

  Minä ainakin käyn jokaisen postauksesi lukemassa. Seurattavia blogeja minulla on puolentoistasataa, joten en ehdi jokaiseen millään kommenttia laittamaan, sorry! Olen siis mukana koko ajan. Hyvää viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Piip, käyn täällä aika usein

  VastaaPoista
 3. Samoin minäkin, vaikka aina ei tule mitään sanottuakaan. On jotenkin tyhmän tuntuista sanoa ihana, tai jotain muuta sellaista.
  Aina on se kiva kun joku jotain viitsii kirjoittaa.

  VastaaPoista
 4. Tääläpä sitä vierailee edellisen isosiskokin aika ussein :) Onnea siitä että sivullasi on kävijöitä ja ne ovat kiinnostavat. Omastakin kokemuksesta tiedän miten "tyhjältä" tuntuu päivittää sivuja ja kirjoitella niille jos kukaan ei kommentoi. Omien sivujeni sisältöä ja mitä siellä haluaisin, sanoa olen viimeaikoina kovasti pohtinut. Katotaan nyt mitä ehtii ja jaksaa:) Ihania kesäpäiviä, paljon ruusuja ja keijuja sinulle t. Kaarnikka

  VastaaPoista
 5. Ja piippiip täältäkin,vakiokävijäsi ja -lukijasi minäkin jo pitkään:).Aina luen uudet postauksesi,mutta varsinkaan tähän kiireiseen kesäaikaan ei ehdi kommentteja jättämään,niin mukavia kuin ne ovatkin.Mullakin hiipii kummallisia tuntemuksia välillä mieleen,kun itse postailee ja laskuri raksuttaa hiljakseen,mutta kommentteja tulee vielä harvemmin...
  Ihania kukkaispäiviä sinulle,ilolla blogiasi seurailen:)

  VastaaPoista
 6. Käyn täällä aina,kun uusi päivitys on tullut.
  Tuosta laskurista tiedän sen verran, että ei laske todellista kävijämäärää. Teepä testi: klikkaa "päivitys" nappia osoitekentän perässä. Seuraa samalla laskurin lukemaa. Huomaatko eroa? Jokaisesta päivityspainalluksesta tulee uusi kävijä, vaikka todellisuudessa niin ei ole... Tarkempia laskureita on saatavilla esim. analyticiltä. Se tunnistaa koneen ip-osoitteet eikä siten lisää kävijöitä,vaikka sivun päivittäis useammastikin peräkkäin...

  VastaaPoista
 7. Täytyypä ottaa pikkasen takaisin, olisi ensin itse kannattanut testata... :) joissain laskureissa tosiaan uusi lukema tulee jokaisesta päivytyksestä,mutta sinulla näyttikin olevan pikkuisen edistyneempi versio ;)

  VastaaPoista
 8. Piip, joka postauksen käyn lukemassa, melkein koskaan en 'ehdi' kommentoimaan. Tykkään ihanan utuisista kuvistasi!

  VastaaPoista
 9. Uudet paivitykset naen aina ja kayn ihailemassa.Itsellani ei ole omaa pihaa,joten saanen vierailla sinun pihallasi???
  Syreeni-ja omenapuun kukkakuvat saavat minut kaipaamaan niin Suomeen...
  Muistaakseni olit liittynyt lukijaksenikin.Kiva!Kiitos!!!

  VastaaPoista
 10. Kuule, ihan joka kerta kun päivität täällä käydään. Keväisen kiireen takia ei vaan ennätä komentoida ja olen muutenkin huono kommentoimaan.

  VastaaPoista
 11. Käyn lukemassa kaikki kirjoituksesi, ei vaan tule laitettua kommenttia joka käyntikerralla. Vierailen tosi monessa blogissa päivittäin, ja olisi aika työlästä kirjoittaa joka vierailusta kommentti. Omassa blogissani on ihan sama juttu: kävijälaskuri raksuttaa, mutta kommentteja tulee tosi vähän...

  VastaaPoista
 12. Minäkin käyn blogiasi lukemassa, en ole varmaan vaan keksinyt mitään kommentoitavaa :)

  VastaaPoista
 13. piip täältäkin. Olen melko uusi lukija, mutta lukemassa olen käynyt aina kun uusi päivitys on ilmestynyt. Sama juttu kuin muilla, mielenkiinnolla käyn seuraamassa, mutta aina ei vain tiedä mitä kommentoida. Itsellä samaa ongelmaa, kommentteja tai edes lukijoita ei ole kovasti ilmaantunut vaikka kävijälaskuri mukaan joku silloin tällöin kuitenkin blogia käy lukemassa... Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 14. Hei! Kyllä minä täällä ainakin päivittäin käyn kurkkaamassa vaikken mitään ole rohjennutkaan kirjoitella. Itselläni kun on vain pieni rivaripiha ja täysin villiintynyt ja umpeen kasvanut mummonmökin pihapiiri raivattavana. Ihania kuviasi ole useasti ihastellut ja haaveillut miten meilläkin joskus on se ihan oikea puutarha.

  Kesäaurinkoa!
  Elli

  VastaaPoista
 15. Käyn joka kerta katsomassa uuttaa postausta! Mutta en olen hyvä kommentoimaan!

  VastaaPoista
 16. Minäkin käyn pari kertaa viikossa. Kiitos kirjoittajalle mukavista jutuista & aivan upeista valokuvista. Jännä verrata, miten kevät etenee verrattuna omaan puutarhaan.

  VastaaPoista
 17. niin ja mie käyn aina kattomassa mitä mie oon tehny ; ))

  VastaaPoista
 18. Moi, minä myös luen aina mitä kirjoittelet... PIIP PIIP !

  VastaaPoista
 19. piip piip! vierailen täällä ensi kertaa, mutta tulen kyllä toistekin. Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 20. Minäkin joskus ihmettelen omaa laskuriani, lukuja tulee tiuhaan tahtiin, mutta kommenttilootaan aika harva jättää jälkensä.
  Aina käyn täällä kun olet kirjoittanut uuden tekstin, kauniiden kuvien kera:)

  VastaaPoista
 21. Piip, kävin täällä minäkin.
  Kivat sivut.

  VastaaPoista
 22. Hei!
  Rakastan puutarhablogeja!
  terv. Leinikki

  VastaaPoista
 23. Ensi kertaa käymässä täällä. Kaunis puuterhablogi täältä löytyikin. Tervetuloa kylään ja kommentoimaan myös meille:D

  VastaaPoista
 24. Ensimmäistä kertaa "eksyin" tänne mutta varmasti palaan. Ihania kuvia ja kirjoitatkin niin kauniisti. t. tuulikki

  VastaaPoista
 25. Käyn täällä pari kertaa viikossa, ehkä 10 kertaa kuukaudessa. Erityisen kiva on, että päivitit blogiasi myös talvella.

  VastaaPoista
 26. Kyllä minäkin käyn täällä aina päivityksiä katsomassa. Et toki yksiksesi höpise.
  Aika laiska kommentoimaan, mutta nyt kun pyydät niin...
  Et turhaan saanut kunnia mainintaa.

  VastaaPoista
 27. Hei! Kiva blogi, käyn silloin tällöin lukemassa, t. vakilukija

  VastaaPoista
 28. Piip, miekii käyn joka viikko katsomassa mitä tapahtuu sun puutarhassa. t: Eija

  VastaaPoista
 29. Taidan olla vahan myohassa, mutta sattumalta eksyin blogiisi puutarhablogeja selatessani, joten taaltakin "piip"! Terkut Englannista!

  VastaaPoista