lauantai 17. heinäkuuta 2010

Nyt kukkii nämä...


Lähes päivälleen samana päivänä kuvattuja kukkijoita viime vuoden heinäkuulta. Nyt olen liian kipeä edes kuvailemaan, joten kokosin kollaasit vanhoista kuvista. Paljon punaisia kukkia näkyy tähän aikaan olevan kukassa. :)

7 kommenttia:

 1. Ihania kukkakuvia. Täksi kesäksi sain pihallemme myös malvaa. Pian alkaa uusi pihamme olla taynnä kukkia. Muutama neliö on vielä raivattava vanhaa nurmikkoa pois. :)

  VastaaPoista
 2. Upean värisiä!

  Kiitos, kun tiesit blogissani olleen kukan nimen. Huomasin kuvistasi, että sinulla näyttää kasvavan samaa. Kaunis kukka, joka näkyy hyvin kestävän hellettä.

  VastaaPoista
 3. Pikaisia paranemisia - kukkaloistosi on vallan upea, voi kumpa muutaman vuoden päästä meilläkin olisi jo vähän rehevämpää.

  VastaaPoista
 4. Vaaleanpunaiset liljat viehättävät minua tosi paljon ! Ihania... Perhosiakin on taas lennellyt, ne aina ilahduttavat : )
  Paranemisia !

  VastaaPoista
 5. Ihanaa vaaleanpunaista unelmaa!!!
  Onko tuo oikean ylänurkan ruusu Louse Odier?
  Kaunista, kaunista!!!
  Toivottavastiu kuntoudut pian!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ja toivotuksista. :)

  Unelma :) Malva on minusta varsin hurmaava juuri nyt kun osa kukista on vielä nupussa. Se kasvaa ja leviää aika tehokkaasti suureksi, suureksi... <3

  Sussi :) Minulla on Kultahelokkia usemmassakin paikassa, näin sen kukinnasta voi nauttia kauemmin kauemmin. Varjossa se kukkii myöhemmin, mutta yhtä hyvin kuin auringossa. Siellä siihen ei tule punaisia nuppuja, vaan se on tasaisen heleän vihreä kokonaan.

  Jori :) luulenpa että jo ensi kesänä puutarhasi on täyteläinen ja loistelias (sitähän se on kyllä jo nytkin). Kukkamaistani suurin on tehty viime vuoden heinäkuussa ja toinen edellisenä vuonna.

  Sari :) Vaaleanpunaiset liljat ovat ehdottomasti lempililjojani. Viime vuonna niissä oli 1-4 kukkaa/varsi, nyt parhaimmassa 12 ja toisissakin vähintään 4.


  Irene :) Vaaleanpunainen ruusu kuvassa on viime vuonna hankkimani uusi köynnösruusu jolla ei suomalaista nimeä ole, ja sen ulkolaisenkin olen unohtanut. Pitää tarkistaa nimilapusta kun muistan ohikulkiessani.

  VastaaPoista
 7. Ovat todella ilo silmälle, näitä kuvia on ihana katsella! Niin paljon väriä mahtuu maailmaan.. ja puutarhaasi! :)

  VastaaPoista