maanantai 25. huhtikuuta 2011

Aurinkopäivän hommeleita :)

Taimikuistilla alkaa olla pian ahdasta. Tänään olisi pitänyt jaksaa koulia kiireisempiä taimia jo ruukkuihin, mutta päivä kului kuin siivillä puutarhassa. Millään en enää jaksanut multasäkkiä raahata koulimispaikalle ja pikkutaimet joutuvat vielä odottamaan.


Perennat ovat kasvaneet kahden päivän aikana hurjan paljon. Kaksi penkkiä on vielä siivoamatta mutta suurimmat on onneksi jo kunnossa. Laventeli on talvehtinut paremmin kuin koskaan aikaisemmin ja Ruusutarhassa leijuukin sen tuoksu ihanasti.

Sisääntulokuistin *messuistutukset* olen kantanut nyt portaille kun kuistilla alkaa olla liian lämmin sipulikukille. Ja hups, uuden uutukaiset Kontioni pääsivät kuvaan myös. :)


Uuden maalin saivat tänään puutarhan kalusteet. Kuvassa ne näyttävät aika kirkkailta, luonnossa väri on enemmänkin sellainen mustikansininen.

9 kommenttia:

 1. Rouva on siellä ollut ahkerana. Pikkutaimia on tulossa valtavat määrät. Maalaushommiin on jo ehditty. Kannattaa käydä illalla saunassa, niin vähän helpottaa tuo lihaskipu. Keväällä kun tuota kiirettä pukkaa.

  VastaaPoista
 2. Onpas siulla jo taimet isoja! Miun taimet on vasta juuri pullahtaneet siemenistä ulos. (parissa päivässä uunilla) Kyllä tämä kevät on ihana!

  VastaaPoista
 3. No, siellähän ollaan oltu ahkerina! =D Vau! Ja taimia on niin, että kohta niihin hukkuu. ;D Hyvässä kasvussa ja pirteitä pikkukasveja. Tämä kevätaika on kyllä IHANAA.

  Ja pihakalusteiden väri miellyttää omaa silmää valtavasti! Kaunista!

  VastaaPoista
 4. onpa sulla isot taimet jo!
  ihania kuvia oli taas!

  VastaaPoista
 5. kyllä sulla on siellä taimi poikineen..Ihanan näköistä, kieltämättä.:)

  Ja keinusta tulee ihana.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä olet ollut ahkera istuttaja:)
  Meillä on ruukuissa lähinna vasta tomaatit ja yritän hillitä itseäni, etten ihan joutuisi pulaan. Laitan osan vasta sitten, kun voin viedä suoraan kasvihuoneeseen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kannustavista viesteistänne! Välillä tuntuu että höpisen täällä yksikseni ja vieläpä ihan joutavia kun laskuri väittää kävijöitä olleen vähän vaille sata ja kommentteja ei ehkäpä ainoatakaan. :)))

  Itse aika vähän nyt olen ehtinyt lukemaan muiden juttuja, mutta yritän ehtiä ja jaksaa vähän tuonnempana. :)

  VastaaPoista
 8. Ai jollain muullakin kuin minulla alkaa jo pöydät tursuilee taimista, ja vielä pitäisi koulia lisää purkkeja ;). Sitä ihanaa tämä kevät on.

  VastaaPoista