lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kuistin kukat kukoistaa :)

Olen niin onnellinen noista meidän kuisteista. Niinkuin kuvista näkyy, *messuosastoni* on muuttanut vähän muotoaan. Muutama pelargonia on siellä jo aloittelemassa kesäkasvukauttaan...... narsissit ovat auenneet ja nyt kauneimmillaan.Lähikaupasta sain puoleen hintaan kirkkaanpunaisia, kerrottuja tulppaaneja, joissa on kaksikin kukkaa samassa varressa. Ne oli jo melkein auki niin ettei niitä voinut täyteeen hintaan myydä, minusta ne olivat juuri parhaimmillaan ja viileällä kuistilla ne kestävät vielä vaikkas kuinka pitkään.
Auenneet ovat myös ihanaiset kerrotut, itse kasvattamani tulppaanit suuressa ruukussa. Ai hyvänen aika kuinka ne on kauniita! Olin ihan unohtanut millaisia niistä piti tulla, ja yllätys oli kyllä mieluinen kun tänään tulin töistä.


9 kommenttia:

 1. Mitä väriloistoa ja iloa silmälle, onpahan kauniit kukat. Ihanaa nähdä ihmisillä kukkia kotona, se vasta piristää. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, samoin sinulle Pakkasakka! :)

  VastaaPoista
 3. Messuosastosi kuistilla on huikea!
  Mitäs sitä mennä merta edemmäksi kalaan, kun ihan koti-olosuhteissa saa taiotuksi noin kaunista kasvua.
  Nuo omat itse kasvattamasi tulppaanit ovat todella onnistunut valinta.

  VastaaPoista
 4. Ihania...:) käyhän kurkkaamassa meillä...minäkin vihdoin onnistuin.heh.heh..

  VastaaPoista
 5. Kaunista on siun kuistillasi Tuija!
  Sielu rauhoittuu näistä näkymistä...


  Kiitos kun olet olemassa... <3

  VastaaPoista
 6. Tunnen tuoksun tänne asti. Tuomessakin jo nuput. Ihanaa väriloistoa talven valkoisuuden jälkeen. Minulla on tulppaaniruukussa vasta lehdet näkyvissä. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Näitä juttujasi on aina ilo lukea, löytyy paljon kauniita kuvia, mukaansatempaavaa tekstiä ja kaikesta näkee, että rakastat näitä puutarha- ja kukkajuttuja yli kaiken. Takuulla ihana tulla kotiin tuollaiseen kukkaloistoon. Hiukan olen kateellinen, kun en itse ehdi loihtia kaikkea tuollaista... Halaus sinulle sinne omaan paratiisiisi. <3

  VastaaPoista
 8. Onpa upea tuo kerrottu tulppaani!

  VastaaPoista