torstai 17. maaliskuuta 2011

Siemenpussienrapisutteluterapiaa :)

Ooo, eikö olekin ihana sana?! Edellisen postauksen kommentissa uusi lukijani käytti tätä ja ihastuin siihen oitis. Olen nimittäin hypistellyt näitä pussukoitani jo vaikkas kuinka monta kertaa ja vaikkas millä tekosyyllä. Olen muka tarkistellut kylvöaikoja tai kukinta aikaa, korkeutta tai valo vaatimuksia... eh he heh... ihan niinkuin en niitä olisi tiennyt jo entuudestaan.
Sitten laitoin ne rasiaan joka on ollut tässä näppiksen vierellä ja silmissäni kaikenaikaa. Jos tämä ei ole ollut tahatonta terapiointia, niin ei sitten mikään. :D

Olen Puutarhapäiväkirjaani tehnyt alustavat suunnitelmat esikasvatuksista ja kylvöistä, ettei vaan käy niin että jostain myöhästyn...ja toisaalta, kun on selvä suunnitelma ei tarvitse mielessään hautoa sitä että mitä, koska ja missä järjestyksessä, hyvin suunniteltuhan on jo puoleksi tehty.
Sitten tein jotain mitä en kehtaa kertoa kenellekään... Ostin pienen kanalani pikkuruiseen ikkunaan ihan pienen palan verhokangasta. Juu, juuri siihen kanalaan, jota ei vielä edes ole, ja ne miun kanasetkin muuttaa tänne vasta toukokuussa. Oi, oi... kuulen jo korvissani mitä pieni tyttärentytär taas huokaa jos kuulee asiasta... *mitäs se mamma NYT on  tehnyt...?*

8 kommenttia:

 1. Siemenpussienrapisutteluterapiaa! Piti ihan kirjoittaa tuo piiiitkä sana. Se kuullostaa niin mukavalta. Se on kevään parasta terapiaa!
  ... ja vielä verhot uuteen kanalaan. Täytyyhän sitäkin jo somistaa. Olo on varmaan sama kuin pikkutyttönä kävi kurkistelemassa joululahjoja. Mutta kun siihen pukin tuloon oli niiiin pitkä aika.

  VastaaPoista
 2. Tuttu terapiamuoto täälläkin! Tuoksuterapian, ja shoppailuterapian rinnalla aivan mahtavaa ;D

  Ja voi miten ihastuttava verhokangas! Mikäs siinä, kun noin hienoa kangasta löytää, hyvä olla ajoissa ;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin ollen silmäillyt ja hypistellyt siemenpussejani moneen otteeseen ja omaan puutarhapäiväkirjaani myös kirjaillut kylvöt ja muut suunitelmat ylös:)

  VastaaPoista
 4. Onpa suloinen kanaverho... tokihan kanalakin on hyvä sisustaa ajoissa ; )
  Siemenpussienrapisteluterapiaa harrastetaan täälläkin. Ajattelin katsella vielä vähän lisää pusseja puutarhamessuilta...
  Muistatko, lähtikö sinun Daturasi hyvin kasvuun ? Minulla nuo taimet ovat jääneet samaan vaiheeseen...
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 5. Irene, juuri tuolta tuntuu.. kuin pikkutyttönä joulua odotellessa. :)

  Kukkahattuneiti ja Maija, hauska huomata että toiset tahoillaan hommailee justiinsa samoja juttuja. :)

  Sari, ne joista kirjoitin eivät koskaan saapuneet. Mun äärettömän hiano debit/kredit kortti ei sovellukaan kovin hyvin ulkomailta ostamiseen. mur. Tilasin toisesta paikasta samoja yksinkertaisia valkoisia kuin edellisenä kesänä, mutta ne eivät ole vielä edes itäneet. :(

  VastaaPoista
 6. Olisi kiva, jos bloggaisit vähän noista kylvö- ja esikasvatusaikatauluista informatiivisesti. Olen aloitteleva puutarhaharrastaja, ja viime keväänä ostin vain taimia (ja idätin perunaa) - nyt kiinnostaisi jo kylväminenkin, mutten tiedä siitä oikein mitään.

  Voin toki hankkia tietoa muualtakin, jos et välitä tarttua tähän aiheeseen!

  VastaaPoista
 7. Karoliina :) Vastaan kyllä kysymyksiin jos vain osaan, mutta varsinaisesti ammattilainen en näissä hommissa ole.

  Varmasti oikeaa tietoa löydät esim Sarin Puutarhasta, mie teen joskus miten sattuu ja onnistun jos onnistun. :)

  http://sarinpuutarhat.blogspot.com/search/label/kylv%C3%B6t

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavaa terapiaa,pitääkin alkaa katsomaan ja hypistelemään pusseja.

  Tein syksyllä uuden kukkapenkin mökille,siihen pitäisi nyt aloittaa suunnittelemaan taimia.

  Suloinen verhokangas.Sopii kohteeseensa.

  VastaaPoista