torstai 24. maaliskuuta 2011

Viime keväänä...


24.03.2010


... päivälleen vuosi sitten näytti Ruusutarha tältä, kun kirpeänä pakkasaamuna olin lähdössä kouluun. Meinasin vielä myöhästyä kun omenapuut olivat täynnänsä tiukuttelivia ja omenia syöviä närhiä ja unohduin niitä kuvaamaan. Valitettavasti ne kuvat eivät onnistuneet.

Kun muistelee kuinka käsittämättömän nopeasti kevät tuli ihan oikeasti, ja lumet katosivat melkein kuin taikaiskusta, ei tämän vuotinen tilanne näytä ollenkaan  kurjalta. Lunta on nyt nimittäin jonkun verran vähemmän.  :)tältä näytti 24.04.2010
 

6 kommenttia:

 1. Huh miten toivoa antavaa! Uskomatonta mihin huhtikuu pystyy!

  VastaaPoista
 2. Kiitos rakas Tuija, että lohdutat minua tällä tiedolla. Olen melkein täällä jo surun omana tästä lumimäärästä ja hihkuin alkuviikolla ilosta kun lumipeite alkoi pikkuhiljaa painumaan kasaan. Nyt taas lunta lisää ja pakkastakin on luvattu. MrrMrr...murisee hän.

  VastaaPoista
 3. Ai että ihana tuo toinen kuva! Tuli niin ikävä kevättä.. taas! Täälläki tänään ollu semmonen lumimyräkkä ettei pahemmasta enää väliä! Tiet ihan tukossa, kamala tuuli ja tuisku, ei eteensä melkein näe kun autolla ajaa. Kuukauden päästä tosiaan voi olla näkymä jo ihan toisenlainen..kun vaan kuluis tuo aika nopeampaa, huoh! :)

  VastaaPoista
 4. Neljä viikkoa menee nopeammin kuin voisi kuvitellakaan ja sitten jo kevättuulet tuivertelee.

  Ootellaan vaan kiltisti. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis talvinen maisema puutarhastasi ja ihania sinivuokkoja : )

  VastaaPoista
 6. Tuija, olipa lohdullinen postaus!
  Tuntuu, että hukumme edelleen lumeen. Ihmeellisesti se aurinko sitten sulattelee, kun oikein paistamaan rupeaa.

  VastaaPoista