lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kuupuutarhan kulma :)

Kun eilen etsin sopivia kuvia sivupalkkiin, osui kohdalle kuva tulevan Kuupuutarhan kulmasta iltapäivän auringossa. Aurinko laskee tästä kohdasta sitten tuonne vaahteraan päin ja siivilöityy kauniisti sen läpi. Kuu nousee melkein tästä suunnasta kuin kuva on otettu ja valaiseen koko kulman pitkälle aamuyön puolelle sitten elokuussa.

Valotaulu taustalla on naapurin "valokateaita", jonka he on laittaneet tienvieren aidasta ulkorakennuksen kulmaan asti. Auringon suunnan mukaan vaihtuva ja naapurin kasvien kasvaessa muuttuva varjokuva näyttely on varsin viehkeä ja mustuttaa japanilaista taulua. :)

4 kommenttia:

 1. Voi tuota ihanaa kesäistä ja lämmittävää valoa, melkein voin tuntea suloisen lämmön. Kun päästäis jo tuohon. Täällä sataa lunta mikä on aika paha takaisku suureen kevään odotukseeni.

  VastaaPoista
 2. Lunta sataa meilläkin, ei keväästä tietoakaan! Kinokset senkun kasvaa vaan! :( Voin jo sieluni silmillä nähdä sinun kuupuutarhanurkkauksesi..ihana siitä tulee tulemaan! :) Mulla vähän saman suuntaisia unelmia tuonne metsän puolelle, valkoista ja rehevää, salaperäistä, hämyisää...

  VastaaPoista
 3. Ihanat ovet suunnitelmasi. Näen jo kuupuutarhasi valon loistamassa siimeksestä.

  VastaaPoista
 4. Ihanasti oivallettu valotaulu : )
  Ja voi ihanuus noita edellisen postauksesi tulppaaneja ! Suloisia...
  Minulla Daturat iti hyvin, mutta nyt osa on kuollut ja osan kasvu täysin pysähdyksissä... olen ihan ihmeissäni ; )
  Ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista