tiistai 11. tammikuuta 2011

Ihan pikkuisen kevät jo mielessä...

... oli miulla kun ostin viisi Jouluruusua edullisesti, 3 euron kappalehintaan. Kukat näyttävät jo olevan pian siemenvaiheessa, mutta uusiakin nuppuja näyttäisi olevan tuloillaan. Kukkia en niinkään enää odottele, vaan toivon saavani nämä hengissä kevääseen että saisin ne tuonne *luonnonkukkaosastolle* jatkamaan elämäänsä Maariankämmeköiden ja Kielojen seuraan. :)


Hyvä löytö kirppikseltä. Valopetroolilämmitin (eli lähes hajuton) kasvihuoneeseen! Edullinen tämäkin. Kasvihuone on tosin vasta ikkunaruutuina nojallaan kesäkeittiön seinustalla, mutta perustukset on jo valettu viime kesänä... niin että eihän siitä paljonkaan puutu kun pääsen jo lämmitintä käyttämään. :))))

5 kommenttia:

 1. Mullakin toiveissa saada jouluruusu selviämään niin kauan sisällä, kunnes maa on sulaa. Hyvältä näyttää ainakin vielä, uusia lehtiä pukkaa, kukinta sensijaan on jo lähes ohi.

  Kivaan hintaan sait omasi:)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on eka jouluruusuni odottamassa kevättä.Siinä on onneksi vielä paljon kukkia ja uusia nuppujakin näkyy tulevan. Todella kaunis.
  Joulu- ja marraskaktukseni kukkivat tänä vuonna aika vähän ja nopeaan.
  Pitäisi käydä ostamassa kimppu tulppaaneja tai esikko tätä tammikuuta piristämään.

  VastaaPoista
 3. No teitpä hyviä löytöjä ! Joulurusut olivat tosi edullisia, sillä keväällä puutarhamyymälässä hinta on ihan toinen ; )
  Mukavaa viikon jatkoa !

  VastaaPoista
 4. Laitoin ne tuonne viileään huoneeseen jossa on noin 10 astetta vain lämmintä ja ihan ikkunan eteen.

  Edullisia tosiaan, niitä ei enää oltu kaupassa edes kasteltu vaan olisivat pian joutuneet varmaan roskiin.
  norm. hinta näkyi olevan 13,90, mikä sekään ei ole kovin paljon, niistä olen nähnyt pyydettävän jopa 35 euroa.

  VastaaPoista
 5. Edulliset ostokset teitkin.
  Minun jouluruusuni muuttaa tänään risuverstaan ikkunalle, siellä on alle 10 astetta lämmintä. Sisällä alkavat lehdet kellastua, kun on niin lämmintä ja vähän valoa, kun aurinkokaan ei paista. Pärjää se varmaan siellä, kun kerran ulkonakin talvehtii. Pitää muistaa käydä kastelemassa, tuntuu olevan aikamoinen juoppo ;)
  Tuollainen lämmitin olisi kyllä tosi kätevä, hieno löytö !

  VastaaPoista