tiistai 4. tammikuuta 2011

Blogi täytti 3v.

Oikeastaan jo 28. joulukuuta, mutta päivä pääsi livahtamaan ohitse.
Kiitos lukijoille, vierailijoille ja etenkin kommentin jättäneille, menneestä ihanasta Bloggailu- vuodesta!


Arvontoja on monissa blogeissa ollut jos minkämoisia. Minäkin voisin nyt synttäreiden kunniaksi arpoa pienen laventelisydämen. Omatekemän ja tietenkin itsekasvatetuilla laventeleilla täytetyn.
Vastaa kysymyksiin kommentteihin, aikaa 18. tammikuuta asti.
Tätä arvontaa ei tarvitse linkittää eikä mainostaa. Toivoisin että sydämen saa sellainen joka käy kylässä blogissani houkuttelematta, muuten vaan ja arvonnasta huolimatta. :)

1. Luetko/etsitkö koskaan arkistosta vanhoja juttuja aiheiden/tunnisteiden perusteella?

2. Luetko *You might also like:* vinkkejä? 

13 kommenttia:

 1. Onnea blogillesi! Sillä on sama synttäripäivä kuin minulla, viattomien lasten päivä.
  Luen noita You migh also -juttuja helpommin, kun siinä on mielenkiintoinen kuva tai teksti. Silloin kun löysin blogisi ensi kerrran luin noita vanhoja juttuja aihealueittain, kun halusin tutustua tähän blogiin lähemmin.

  VastaaPoista
 2. Onnea leikki-ikäiselle;)

  Vinkkejä saatan joskus katsoa, jos kuva on oikein kiva.

  Muuten kyllä käyn aina lukemassa uuden jutun, kun sivupalkistani nään että olet meitä taas ilahduttanut.

  VastaaPoista
 3. Onnentoivotus 3-vuotiaalle.
  Harvemmin tulee arkistosta etsittyä mitään, enemmän käytän hakusanoja suoraan google-hakuun. Nuita "You might also like"-vinkkejä puolestaan aina silloin tällöin napsuttelen :)

  Tosi kiva idea tuossa alemmassa postauksessa, tehdä kirjanen blogikuvista. Ehtisinpä minäkin moisen väsätä... no, jää suosiolla ajanpuutteen vuoksi tekemättä.

  Pitkää ikää blogillesi,tätä on tosi kiva seurata.

  VastaaPoista
 4. Hei! Ja onnittelut ihanalle blogillesi! Olen löytänyt blogisi noin vuosi sitten ja seuraan aina uudet päivitykset. Koska en ole seurannut blogiasi alusta asti, olen käynyt lukemassa juttuja myös aihealueittain. Myös "You might also like" -vinkkien kautta käyn lukemassa mielenkiintoisia juttuja. Tykkään tästä blogista kovasti ja kuvatkin ovat ihania :). Toivottelen oikein hyvää alkavaa vuotta täältä Kainuun korkeudelta!

  VastaaPoista
 5. Onnea blogille!!
  1 En koskaan
  2 joskus.

  VastaaPoista
 6. Hei vaan ja onnea!

  Vastaus molempiin kysymyksiin on että enpä oikeastaan. You might also like -osiosta vilkaisen kuvat ja otsikot ja muistelen mitä postauksia ne olikaan.

  VastaaPoista
 7. Onnea ja pitkää ikää kauniille blogillesi ♥
  Vastaus 1. joskus
  Vastaus 2. useammin, aina kun on kiinnostava kuva :)

  VastaaPoista
 8. Onnea paljon blogillesi! minulla tulee vasta vuosi täyteen helmikuulla. Selaan vanhoja juttuja aina kun on aikaa. Uusimmat postaukset luen aina kun huomaan, että juttu putkahtanut. Katselen myös You migh also juttuja. Blogisi on kaunis, hivelee esteettistä silmää. Voin vain ihailla, ahkeraa puutarha harrastustasi, tulokset ovat upeita.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut blogillesi!
  Joskus kun on aikaa, selailen vanhoja postauksia ja varsinkin kesäisiä juttuja.
  Melkein aina katson kuvavinkit ja muutenkin käyn usein lukemassa sivujasi.
  Näitä mielenkiintoisia puutarhabloggaajia ei ole pilvin pimein, ainakaan minä en ole löytänyt. Joten aina innolla vilkasen uusimmat juttusi.
  Onnea edelleen ja tavataan näissä merkeissä!

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea 3-vuotiaalle blogillesi ! Ja ihanaa ja inspiroivaa jatkoa : )
  Katson aina viimeisimmän postauksen, tai kuten nyt nämä edelliset, joita en ole vielä nähnyt. Eli olen vakkarilukija : )
  Taidan keskittyä niin lukemiseen, että nuo vinkit usein jäävät huomiotta...

  VastaaPoista
 11. No mitä ihmettä, multa onkin ihan jäänyt tämä väliin...??? Outoa, koska kyllä aina kun sulla on päivitys, piipahdan teillä, mutta voihan se johtua tuosta naamakirjastakin, kun tulee kuulumisia siellä vaihdettua ja laitat myös kuvia sinne.
  Onnea kovasti kauniille ja mielenkiitoiselle blogillesi, me ollaan "tunnettu" noin vuoden päivät...mutta olen ollut blogisi lukija varmaan toisen vuoden. mulla on täällä työkoneella piiiiitkä lista suosikeissa kaikki mun favoritit, ja sinä Tuijaseni olet kuulunut niihin iät ja ajat.
  Kävin varmaan myös Huiskulan sivulla äänestämässä...;=) yllätys?
  SIIS vastauksia kysymyksiisi..käyn välillä vanhoja juttuja myös lukemassa ja ne kuvakkeet kyllä useimmiten jos joku asia kiinnostaa.

  Ja tässä nyt kevättä odottelen, että päästäisiin taas vauhtiin.

  Oletko muuten koskaan kasvattunut siemenistä daalioita?

  VastaaPoista
 12. 1. Joskus.
  2. Joskus.

  Onnea! Siis blogillesi ja tietysti minulle arvontaan ;)

  VastaaPoista
 13. Blogisi on minulla suosikkilistalla, joten tulen kurkkaamaan kun päivittyy. Vanhoja en juuri lue, kuin silloin kun tulen johonkin blogiin uutena tai jos kaipaan jotain tiettyä ispiraatiota ja muistelen löytäväni sen vaikka täältä. 'You might also like' -kuvia tulee joskus suurennettua ja aina katsottua, ne on ihan kivat.

  Niin ja onnea suloiselle blogillesi ja sinulle syntymäpäivän johdosta:)

  VastaaPoista