torstai 20. tammikuuta 2011

Synttäriarvonnan...

Ruusutarhassa kasvavan Laventelin kimppakasviksi
 ilmestyi itsekseen Päivänkakkara.
.... onnettarena toimi Mieheni ja purkista nousi lappu jossa luki:

VUOKKO


Kuvaa sydämestä en voinut vielä laittaa koska se on viimeistelemättä, mutta yritän viikonlopun aikana saada kuvatuksi ja postitetuksikin.
Kiitos osallistujille ja kiitos että vastasitte kysymyksiin.

Laitoin kysymykset ihan mielenkiinnosta, sillä itse katselen useinkin noita vinkkejä muiden blogeista, jos postauksen aihe on ollut mieluisa. Vinkithän valikoituu vähän aiheen perusteella teksteihin.
Tuota tunniste asiaa kysyin siksi, että mietin kannattaako niitä juttuihin laittaa ja pitää listaa tuossa sivupalkissa.

5 kommenttia:

 1. Vuokolle onnea vaikka pitkin hampain, olisihan ollut mukava itsekin voittaa:)

  VastaaPoista
 2. Siis minuako onni suosi?! Uskomatonta, sillä en todellakaan usein ole voittanut. Laitatko vaikka facebookin kautta viestiä?

  VastaaPoista
 3. Hei Tuija. "Kadonnut" kommenttisi oli mennyt kirjoitukseen/3.12.2010 keltabarbeista...
  Söivätkö linnut todella neilikoitakin? Luulisi neilikan olevan liian väkevää linnuille.
  Sidoin varjon kiinni ruokintatelineen varteen, mutta kyllä kovalla tuulella varjon kangas ja ruodot kääntyvät nurinpäin...käyn sitten kääntämässä takaisin alas ylösvääntyneet ruodot. Ja lunta pitää myös harjata varjon päältä pois, muuten taipuu ihan suppuun koko varjo lumen painosta. Tänä talvena saa yhtenään olla harjaamassa lunta varjon päältä!

  VastaaPoista
 4. Hei Raija :)))) Hyvä että kommentti löytyi. Ei toki linnut neilikoita syö. Kuusi toimi joulukuusena ja neilikat olivat koristeina yhdessä pipareiden kanssa. En niitä hennonnut siitä poiskaan ottaa kun pakastuivat niin näteiksi.
  Se varjo systeemi on kyllä hauska ja nättikin. Mie kun muutenkin varjoja käytän vähän siellä ja täällä (viime kesänä ostin pioneille ihan omat valkoiset varjot), niin tämäkin idea tulee varmasti joskus käyttöön. :)

  VastaaPoista