maanantai 30. toukokuuta 2011

Suloisesti sekaisin...

 ... värit siis, ihan koko kesän. Edelliseen postaukseen liittyen laitoin muutaman kuvan värien sekamelskasta viime kesältä. :)

12 kommenttia:

 1. Kiitos susanne ja Una.
  Puutarha jos mikä, on paikka jossa unelmiaan voi toteuttaa juuri sellaisena kuin haluaa. Yksivärisenä tai kaikissa sateenkaaren väreissä. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kaunista! Unelmapiha! =D Ja kyllä vain minusta kesällä juuri väriä pitääkin olla. Rehevyyttä ja monimuotoisuutta. Kunpa pääsisi jo omaa pihaa laittamaan... Mutta hoidetaan nyt talo ensin, ettei hajoa kuin korttitalo jossain myrskyssä.

  Aivan upeat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Juuri tuollaisesta väri-iloittelusta minäkin pidän:)

  VastaaPoista
 4. Minusta myös kauniin ja kivan näköistä, vaikka värejä löytyy, niin ei ole silti levottoman näköistä. Tykkään,kun puutarhasa on väriä,eloa, pientä villiyttäkin... :)

  VastaaPoista
 5. Miun maun mukkaan on sinun värisinfoniasi - monenmoiset sävyt tukevat toisiaan:) Yksittäinenkin kukka nousee esiin toisenlaisten keskellä, isossa yhdenvärin penkissä yksittäinen kaunotar on vain yksi toisten joukossa...

  VastaaPoista
 6. Värikästä! Elävän näköinen puutarha!
  Sinulla taitaa olla vihreä peukalo?

  VastaaPoista
 7. Ihanat kukat!
  Mikä tuo keltainen kukka toiseksi alimmaisessa kuvassa on?

  VastaaPoista
 8. Minz, remonttia meilläkin tehdään koko ajan, mutta kesällä ollaan enemmän näissä pihaprojekteissa.

  Maija ja Inkivääri, puutarhassa tosiaan värit näyttävät viihtyvän toistensa seurassa eri tavalla kuin sisällä. Vastavärit kukissa saavat ne oikein hehkumaan kilpaa.

  Kris, kiitos, saattaahan tuo vähän vihertää. :)

  Mk, keltainen kukka on kultahelokki. kaunis ja vaatimaton olosuhteisiin nähden. auringossa jää lyhyemmäksi kuin varjossa mutta kukkii ehkä vähän runsaammin… ja leviää paikassa kuin paikassa niin ettei meinaa perässä pysyä. :)

  VastaaPoista
 9. Hups, Eija jäi välistä pois. On kiva huomata että moni muukin rakastaa värejä ja varsinkin huomata se että muillakin rönsyilee nämä puutarhahommat välillä ihan pois hanskoista. :)

  VastaaPoista
 10. Värit tuo elämään iloa. Niinhän :)

  Laitoin blogiini haasteen sinulle, vastaa siihen jos haluat...

  VastaaPoista