sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Ihana, ihana valo!

Ilta-auringossa puutarha näyttää erilaiselta kuin päivällä. Niin tietysti myös aikaisin aamulla, kun aurinko vasta nousee. Silloin tulee kauneimmat kuvat ja varsinkin tämmöisen amatöörikuvaajan kuin minä, kannattaa käyttää ihanat auringonnousut- ja laskut hyväksi. En nimittäin vieläkään ole ehtinyt yhtään opetella noita kameran säätöhommia, vaan napsin nuin vaan peräkanaa kuva toisensa jälkeen.

Iltahämärissä valkeat narsissit loistavat kuin lyhdyt ja kaikki värit näyttävät puhtailta ja raikkailta.
Pionit ovat huiskahtaneet jo pitkiksi ja kasvattelevat häkeissään nuppujaan. Kaikki pionini ovat eri lajikkeita ja hyvinkin eri vaiheissa kasvussaan siis. Joissakin on jo luumun kokoiset nupukat ja joissakin vasta nuppineulanpään kokoiset.


Kuistilla taimet katselevat jo haikean kaipaavina ulos puutarhaan ja valmistuvaa kasvihuonetta. Ei enää tarvitse odottaa kauaa, kohta alkaa muuttohommat. :)

6 kommenttia:

 1. Taimesi ja kukkasi näyttävät upean runsailta ja vehreiltä. Nämä valoasiat ovat kiehtovia. Itse tykkään myös kuvata aamuisin, silloin tulee jotenkin parhaita kuvia

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun ollaan jo kesän kynnyksellä...voi miten mukavaa kun saat taimet uuteen kasvihuoneeseen pian, se on onnea :) Pionit on niiin ihania kans.

  VastaaPoista
 3. Valo lisääntyy hurjaa vauhtia, puolen yön aikaan vielä näki hyvin ulos. Minäkin tykkään aamun valosta, ja kasteesta, ja udusta:) Ja rauhasta - nyt laulavat vielä linnut ja niitä on kiva kuunnella, mutta hetken päästä sekin loppuu, kun pesintä pääsee oikein vauhtiin ja silloin aamuisin on ihmeen hiljaista...

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä. Kohta pääsen itsekin sinne puutarhaani laittamaan. Jännityksellä odotankin, mitä niistä viime kesän istutuksista on tullut. Ja mitkä ovat selvinneet talvesta hengissä.

  VastaaPoista
 5. Aamun valo on ihanin!
  Valkoiset ja siniset kukat näyttävät tosi raikkailta.
  Kuistisi on varmaan aivan täyteen ladattu taimista. Odottelen vaan että saisin jo pian istuttaa ulos.

  VastaaPoista
 6. Kyllä nyt kevät etenee hurjaa vauhtia, äsken kun olin Väinön kanssa iltalenkillä, ajattelin jo haikeana, että kohta kevät on ohi, valkovuokot nuokkuvat jo surullisena. Huoh...tää on niin ihanaa aikaa..pionit on niin ihania, mulla on myös isot kasvut jo niissä, melkein voi tosiaan laskea nuppujen määrän...ja onneksi niitä on paljon. Muuten täällä välillä junnataan paikoillaan ja sitten taas alkaa juna jyskyttämää eteenpäin, viikonloppuna tulee taukoa pihapuuhiin, lähdetään ruotissa käymään Rofan tyttären perheen luona. Ihanaa, siellä on aina kiva käydä, ja siellä on myös ihanat neidot Tilda 10 v ja Maya 7 v.niitä tyttöjä on aina ikävä.

  Tuija-rakas ystävä, ihanaa puutarhaviikkoa sinulle ja höpsistä, kuvasi ovat niin kauniita.

  VastaaPoista