torstai 25. maaliskuuta 2010

Satumainen arkiaamu

Maanantai aamuna kirpeä pakkanen nipisti nenää kun menin pihamaalle. Aurinko oli jo noussut ja valaisi satumaisen kauniisti puutarhaa. Omenapuu oli täynnä Tilhiä jotka tiukuttelivat kuin pienet hopeatiukuset.
Koska kamera oli kassissa "sattumalta" kaivoin sen esiin ja aloin napsia kuvia. Luonnollisestikin kävi taas niin, että meinasin sitten myöhästyä sieltä mihin olin menossa. :)
En ole ennen tainnut aamulla kuvailla tuohon aikaan... paitsi viime viikolla auringon nousua.... juu, ja tammikuussa töihin mennessä (6.30) lumisia lehmuksia pilkkopimeässä aamussa. :)))
Ruusutarha uinuu vielä paksun lumipeitteen alla sikeässä unessa. Etualalla Neuvoksettarenruusu on osittain painunut ihan alas. Saa nähdä kuinka se tuosta kumarruksestaan toipuu.

Kuvitelkaapa tuohon kuvaan taustalle tilhien tiukutus ja auringon lämpö poskella... ei juuri kauniimpaa talviaamua voi olla.

3 kommenttia:

  1. Kaunista Sinun puutarhassasi talvellakin. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Una. Kaiken a ja o on tietenkin rajaus... kiitos digiajan ja -kuvauksen. Mitä sitä turhaan vähemmän kauniita asioita kuvaamaan ja tallentamaan. Muistaa ne muutenkin. :)

    VastaaPoista
  3. ... ja jos ei muista, niin vielä parempi! :)))

    VastaaPoista