sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kyllä se kevät sieltä tulee...

... tulee se, vaikkei siltä yhtään tunnu. :(

6 kommenttia:

 1. Ota kuva tai kuvia ulkona kukkivista tetenarsisseista. Lähetä kuvat osoitteeseen elina.raukko(äät)kauppapuutarhaliitto.fi viimeistään 11. huhtikuuta. Kirjoita kuvat sisältävän sähköpostin otsikoksi KILPAILU. Puutarha-alan ammattilaisraati valitsee kuvista parhaat. Voittaja saa 150 euron, toiseksi sijoittunut 100 euron ja kolmas 50 euron kukkalahjakortin.

  Voittajille tiedotetaan 15. huhtikuuta, ja parhaat kuvat julkistetaan osoitteessa www.tulppaani.info.

  Aineistovaatimukset: Lähetä kuvat jpg-muotoisina. Yhden kuvan koko ei saa olla yli 1,5 Mb. Liitä mukaan oma nimesi tai nimimerkkisi. Lähettämiesi kuvien pitää olla sinun itsesi ottamia, ja voit osallistua kilpailuun korkeintaan kolmella kuvalla. Kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä paperikuvia osoitteeseen Kauppapuutarhaliitto ry, Larin Kyöstin tie 6, 00650 Helsinki, kuoreen merkintä: Kilpailu. Kuvia ei palauteta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kukkahattuneiti. :)
  Otan varmasti kuvia jos huhtikuuhun mennessä on nämä lumet sulaneet. Viimeyönä tuli taas runsaasti lisää ja kaikki on niiiin valkoista ja hohtavaa nyt kun aurinko paistaa täpöillä. :)

  VastaaPoista
 3. Kamalasti on lunta teilläkin ja kaikkialla. Epäilen kovasti, etteivät Tetet kuki ulkona vielä hutikuun alussa. Tietysti kuvan voi myös lavastaa kaupan truukulla, mutt sehän olisi vähän huijausta, eikö?

  VastaaPoista
 4. Onhan se siellä se kevät sun keltaisessa narsississa jo! Hyväntuulinen tuo sun edellinen kirjoituksesi, ja oon kyllä sitä mieltä että se ruusukin kannattaa pelastaa. Pienistä teoistahan se kertyy ja asenteesta ^^.

  VastaaPoista
 5. Sanni :)
  Ei ne puutarhaan istutetut varmastikaan kuki. Pitää istuttaa uusia. Kukkivia. :)

  VastaaPoista
 6. Tuuluska :)
  Olet niin oikeassa, pienistä teoista kaikki alkaa. <3

  VastaaPoista