maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kevät alkaa * It´s Spring... tai jotain sinnepäin :)

Selailin tässä edellisten keväiden postauksia, hyvin erilaisia ovat keväät olleet. Tänä vuonna en uskalla haaveillakaan pääseväni vappuviikolla puhdistamaan lampea tai virittelemään suihkulähteitä. Lunta on niin paksulti että niiden sulaminen kestää varmasti sinne vappuun ainakin.
Tai mistä sitä tietää, voihan se olla niin että ovatkin sulaneet ja mun pikkulampeni täyttää koko puutarhan! Saattaa käydä niin että kasvihuoneen sijaan rakennetaan lauttaa. :)
Viime keväänä kasvattelin erilaisia miniorvokkeja jotka eivät mitään minejä sitten olleetkaan. Ne kasvoivat hyvin ja niitä tuli paljon, paljon. Pikkuruisia siementaimia näkyi jo syksyllä ja odottelenkin malttamattomasti että niiden päältä sulaa 150cm:n lumikerros nähdäkseni kuinka moni on selvinnyt talvesta. Kuva siemenpussin kyljestä... tai kuvastosta. :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä orvokkeja:).
  Tänään ainakin täällä kevät edistyy,etelätuuli ja lämmintä +2, räystäät tippuu!

  VastaaPoista
 2. Laitoin sinulle blogiini "tunnustusnappulan", käyhän poimimassa se sieltä.

  Vuodenajat voi kyllä yllättää niin monella lailla, että ei tosiaan voi tietää tulevasta! Toivottavasti lautan rakentamiselta säästytään ^^.

  VastaaPoista
 3. Hauskasti kirjoitettu juttu :) oikein hymyilytti arvelusi pihalammikon koosta ja lautan rakennuksesta. Monella voi kyllä tänä keväänä ihan oikeasti tulla lautta tarpeeseen.

  VastaaPoista
 4. Risulintu :) ei niin leikkiä ettei totta toinen puoli.
  Joitakin vuosia sitten täällä talvimyrsky nosti veden niin korkealle, että ihan tosiaan pihalampeni vastaranta oli Eestin edustalla. Tuo meri on nimittäin ihan nurkalla ja kun sen pinta nousee, se yhtyy tähän pikkuruiseen lampeeni. :)

  VastaaPoista