maanantai 13. elokuuta 2012

Tämän kesän satoa :)

Kesä alkaa olla jo loppupuolella, syksyksi en tätä kutenkaan vielä tahdo sanoa, sillä lomakin on vielä pitämättä. Blogin päivitys ollut heikohkoa sillä työt ja pihan projektit on vieneet taas voimat ja ajan niin ettei tälle valitettavasti ole ollut aikaa. Mielessä on pyörinyt tämä kuitenkin kovasti ja nyt olen lukenut kaikki vanhoihinkin postauksiin tulleet kommentit. Kiitos niistä kaikista. Aina ne ilahduttavat vaikka huononlaisesti saan itse kommentoitua.

Alkukesän hommia oli uuden terassin rakennus. Molemmat sisäänkäynnit yhdistävä terassi ja yhdet portaat (ennen oli kummallekin ovelle omat) on nyt lähes valmiit, ja lopputulos minusta varsin onnistunut.


Tämmöiseltä tää näytti kun ostettiin. :)


... ja sitten se näytti jonkin aikaa tältä.


ja nyt se on tämän näköinen!


Ruusutarhassa kukkii nyt Westerland ja pikkuruusu, jonka piti olla pieni, ja sitä se on tähän asti ollutkin, venyi yhtäkkiä puolitoista metriseksi.Laventelista on jo "sato" korjattu, vähän kukkia vielä tuoksuttelee ruusujen seurana.Paljon on tapahtunut Puutarhassa. On kaatunut puita ja istutettu uusia. On raivattu ja raksittu (raivaussahalla suhautettu osa kukkamaista siistiksi, kun saksilla ei enää tehnyt mitään) ja Wanha&Wäsynyt ulkorakennus on nyt korjauksen kohteena. Polkuja on alettu tekemään, kasvimaan käytävät osaksi katettu ja Puuhamaa saatu siistittyä. Marjatarhasta saadaan vihdoin ihan satoakin... siitä seuraavalla kerralla. :)

4 kommenttia:

 1. Kaunis talo ja teranssi ihanan suuri...:)

  VastaaPoista
 2. Oi, olettepas laittaneet tuulemaan taaskin kaikkea ihanaa. =)

  VastaaPoista
 3. Aikamoinen muodonmuutos! Todella onnistunut. Terasseja ei ole koskaan liikaa.
  Vesa on myös ihmellisen osaava ja tekevä. Molemmat olette ahkeroivia ja aikaansaavia. Muistakaa myös levätä välillä. Onneksi sinulla on vielä loma edessäpäin. Ihanaa lomaa!!!!

  VastaaPoista
 4. Jopas on hienon näköinen terassi! Kummasti se ilme muuttuu, terassilla saa mukavasti jatkettua sisätilojakin ulos. :) Kaunis on tuo ruususi.

  VastaaPoista