lauantai 25. kesäkuuta 2011

Juhannustaikoja

No eiiii... kun ihan vaan puutarhahommia tehdessä, meni Juhannus kun Mies oli töissä.


Eilen illalla näytti kasvihuone näin siistiltä. Kaikki kasvaa kauniisti, kurkut ja rypäleet etenkin on kokoa saaneet jo mukavasti.
Tänään on joka paikka täynnä kylvölaatikoita ja -ruukkuja. Ihan pikkuisen nimittäin laittelin lupiineja, akileijoja, lemmikkiä ja oikein tumman sinisiä ritarinkannuksia, joiden pussi jäi tuosta kuvasta näköjään pois.
Tänään laajentelin myös yhtä kukkapenkkiä että sain loputkin perennat ja liljat viimeinkin maahan. Ihan loppuviimeistelyssä, jättiauringonkukkien tukea laittaessa, jysäytin suurella vasaralla käteen ja nyt kirjoittelen sitten yhdellä kädellä, kun toinen on turvoksissa ja alkaa mustumaan. No, onneksi on kiireisimmät hommat tehtynä. :)

10 kommenttia:

 1. Vau mitä herkkuja laitoit maihin. Aivan malttamattomana saa täällä päässä odotella ensivuoden kukkaloistoa. Mistäs muuten olet moiset siemenet tilannut / hankkinut?

  VastaaPoista
 2. Jori, tilasin ne Tartosta, Siemenmaailmasta. Mun piti laittaa siitä sulle viestiä mutta jostain syystä en saanut kommenttia laitettua sun blogiin. Saitsko sie tilattua niitä kerrottuja Punahattuja? Laitoin sulle viestiä aikaisemmin siitä.

  VastaaPoista
 3. Tuohon myymälään täytyykin käydä tutustumassa.
  Ei sillä että mitään tarvitsisin...

  Tuo kasvihuone on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 4. Voi siun kättäsi!!!!
  Toivottavasti paranee pian eikä mitään vakavasti mennyt pahasti...!

  VastaaPoista
 5. Nelimummi tässä kuolaa kaikkien ihanuuksien perään. Nuo valkeat sormustinkukat ja punaiset ja keltaiset lupiinit... ooh

  VastaaPoista
 6. Auch!! Mullakin käsi vähän kolkottaa, mutta se tulee keittiöpuutarhan yhden uuden penkin reunojen rakentamisesta.. Tällä kertaa vasara ja kirves osuivat oikein :-) Sitten kun kahvi on juotu niin siirryn dahlioiden istuttamiseen :-)

  Sun kasvihuone näyttää kuitenkin aivan ihanalta!

  VastaaPoista
 7. No voi harmi tuota vasaratapaturmaa, toivottavasti paranee pian. Ihania ihanuuksia olet tilannut ! Sormustinkukkia rupes heti tekemään mieli lisää ! Vanhalla pihallani pysyi kylväytymällä, mutta ei tällä nykyisellä.

  VastaaPoista
 8. Bloggeritauko ollut meikälikalla,ettei ole tullut juuri luettua uusia päivityksiä. Nyttenkin vaan pikavisiitillä... olishan täällä taas kateltavaa. Pitää tulla paremmalla ajalla uudestaan. Nappaa joku kerta facessa juttusille,niin kerron kuulumisia ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana kasvihuone. Tuollaisen minäkin haluaisin.

  Eka kollaasi on jännittävä, mutta samalla harmoninen.

  VastaaPoista
 10. It's amazing to pay a quick visit this website and reading the views of all colleagues regarding this post, while I am also zealous of getting familiarity.

  Stop by my site - buy instagram followers

  VastaaPoista