tiistai 5. toukokuuta 2009

Nuppuja ja silmuja!

Eilen aamulla, kun avasin kuistin oven, oli västäräkki ihan portaiden edustalla syömässä. Kaikessa rauhassa se jatkoi ruokailemistaan ja Pikkukoira kääntyi takaisin sisälle. Ei se lintuja pelkää, mutta jostain syystä nyt ei halunnutkaan pihalle. :)

Vähän matkan päässä kaksi viherpeippoa keräsi pesätarpeita kuivasta nurmikosta ja kirjosieppo näkyi istuskelevan omenapuunoksalla. Kamera oli ihan lähellä mutta niinkuin minun lintukuvissani aina... pah... ei niissä näkynyt oikeastaan mitään. Niinpä tein kierrokset kuvaten silmuja ja nuppuja, jotka olivat paljon suurempia kuin edellisenä päivänä.

Tuomi on aivan juuri aukaisemaisillaan lehtensä tänä aamuna ja västäräkkejä oli samassa paikassa kaksi. Niiden lisäksi portaille lennähti samanaikaisesti talitintti ja sinitiainen. Kun vielä joutsenet alkoivat aamulaulunsa tuossa vastapäisellä rannalla, ei voinut kuin todeta että ihmeellisen kaunis kevätaamu vaikkei aurinkoa edes näy. :)

3 kommenttia:

 1. On ihana ja etuoikeus seurata kevään etenemistä maalla, puissa ja pensaissa:) Blogissani on sinulle jotain - nyt vasta huomasin tuolla alempana sinulle blogiseuranta laatikon ja lisäsin sinne itseni:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Inki. :)
  Tekisi jo niin mieleni painaa jarrua kun tämä kevät etenee ihan huimaa vauhtia ja on ohi ihan kohta. :(

  VastaaPoista
 3. Ihanan keväistä teillä tosiaan!

  Täytyy tunnustaa että olen huono tunnistamaan lintuja, muutaman sentään tunnistan ulkonäöltä, laulusta no ehkä talitintin.
  Isäni perintöä sain monta, monta kasettia linnunlaulua. Kunhan vain ehtisi kuuntelemaan ja opettelemaan :)

  VastaaPoista