keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kukkiikos sisällä mikään?

No juu, Saintpauliat on aloittaneet ja Pelargoniat. Pelakuut ovatkin innostuneet kasvamaan ihan hurjasti. Koskaan minulla ei ole ollut näin vahvoja taimia tähän aikaan keväästä.
Kiinanruusut ja Orgideat vasta kasvattelevat pikkuruisia nuppujaa, jotkut näyttävät vasta suunnittelevan sitä. Niitä ei kannata edes kuvata, kun ei silmillään tahdo niitä oikein erottaa.

3 kommenttia:

 1. Ihania santpaulioita sinulla. Tosi upeita värejä.
  Minun minisantpauliani kukki keväällä upeasti. Olin matkalla ja sen aikana nuput ja kukat kuihtuivat. No, nyt se kasvattelee uusia nuppuja. Sen lisäksi minulla kukkii vielä perhosorkideat ja flamingonkukka. Kyllä kukat ovat ihania : )

  VastaaPoista
 2. hei Sari :) Minulla oli 11 eri väristä santtua mutta kaksi kuoli talven aikana jostain syystä. Viime kesän ne viettivät kasvihuoneessa ja vaihdoin kaikki reilusti suurempiin ruukkuihin. Ja kyllä ne on kasvaneetkin tosi kovasti ja paljon suuremmiksi kuin ennen.
  Minun *perhosissani* on vasta nuput ja Flamingoni on niin nuori ettei ole kukkinut vielä kertaakaan.
  Olen kyllä samaa mieltä, ihania ne on vaikka töitäkin ne teettavät.

  VastaaPoista
 3. Minullakin kukkii pelargoniat. Erityisen ylpeä olen kuitenkin anopiltani perimästäni kliiviasta, jonka kukinta on kaunista. Ensimmäisessä kukkavarressa on nyt seitsemän kukkaa ja toinen kukkavarsi on vielä tulossa. En muuten tiennyt aiemmin että kliivia tuoksuu, aika voimakkaastikin...:)

  VastaaPoista