torstai 7. kesäkuuta 2012

Marjasein, murusein...

Jos kukkien määrästä mitään voi päätellä, niin tänä kesänä marjoja ja hedelmiä näyttäisi tulevan aika kivasti. Omenia, päärynöitä, kirsikoita ja luumuja.Viinimarjat tapansa mukaan jo notkuvat raakileista, punaiset, keltaiset ja mustat vadelmat on täynnänsä nuppuja, samoin mansikat ja viime vuonna istutetuissa pensasmustikoissakin on kukkia.


Alapuolella olevan kollaasin vasemmassa yläkulmassa on kuva tilaamistani mesimarjan taimista... mitä niistä sanoisin... no, en mitään. Muissa kuvissa on omia taimia, meidän maalta haettuja ja ruukkuihin väliaikaisti istutettuja. Nähtäväksi jää miten tässä kokeilussa käypi.

4 kommenttia:

 1. moikka! ihania kuvia! Mesimarjoja hmm voisi kokeilla, mutta sun kuvien perusteella pitää varmaan etsiä omat metsästä ;)

  VastaaPoista
 2. Kris :) ne ovat varmastikin eri lajiketta, sillä metsästä tuotuihin tulee valkeat kukat ja kuvastossa oli vaaleanpunaiset kukat noissa nettimyymälän taimissa.

  VastaaPoista
 3. Ne taitavat tosiaan olla eri lajia. Lillukalla on valkeat kukat ja mesimarjalla vaaleanpunaiset. Ja ymmärtääkseni mesimarjan marjassa on enemmän syötävää ; )
  Nyt kyllä toivon, että olisi isompi piha... voisi kokeilla kaikenlaisia marjoja, kuten nyt tuota mesimarjaa : )

  VastaaPoista
 4. Lillukan marjat on tosiaan aika pieniä mutta ei se mitään, jospa sekin puutarhassa jaksaisi kasvaa hiukan suuremmaksi. :)

  VastaaPoista