perjantai 3. toukokuuta 2013

Orvokeistahan se alkaa...


 ... kesäkukkien istutus siis. Pikkunarsisseja ja helmililjoja kun ei oikein voi laskea mukaan. Tällä kertaa valitsin poikkeuksellisesti monen värisiä.
 
Tänä keväänä esikasvatuskausi kuistilla jäi varsin lyhyeksi kylmyyden takia. Jotain kuitenkin vielä on kuistillakin. Maissia ja kaaleja, tomaattia, paprikoita ja kukkia.

 
Jättikurpitsan pikkutaimet eivät ole kovinkaan pieniä vaikka vasta sirkkalehdet on kokonaan kasvaneet.
 
 
Orvokin siemeniä meinasin tilata aamulla vielä lisää, mutta kone meni jumiin ja yhteys katkesi. Pitää huomenna tehdä tilaus uudelleen. Aioin tarhaorvokkia kylvää nyt jokapaikan täyteen... niin ja lemmikkejä... ja sormustinkukkia... ja illakoita.. ja.. ja.. ja.. :)


6 kommenttia:

 1. Sainpa hyvää potkua istutusintooni täältä. Orvokeista se alkaa, mutta minulle Helmililjakin on jo jotain,, Ruusupapu kiipeää jo ikkunata pitkin.
  Nyt kaivataan lämmintä ja äkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki helmilijakin on jo jotain, se on Kevätkukka niinkuin narsissikin. Muut on sitten jo Kesäkukkia. :)Nyt sitä lämmintä on luvattu, mutta vähän myöhässä ainakin mulla kaikki on.

   Poista
 2. Aa sulla on jättikurpitsoja. Meillä siemenet ovat odottaneet jo muutaman vuoden tuossa siemenlaatikossa. Ollaan pelätty sitä kuinka jätiksi kurpitsat kasvavat :-) pitäisi ehkä sittenkin kokeilla. Kylmyys on totisesti verottanut esikasvatuksia, mutta silti mukavaa ihastella taimiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna on kurpitsoja ja melooneja tulossa montaa sorttia. Nyt kyllä vaan näyttää siltä ettei ne ehdi mihinkään ellei tule pitkää, lämmintä syksyä.

   Poista
 3. Orvokeista se lähtee...
  Siellä on niin ihanan keväisen näköistä.
  Mikä ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväistä ja lämmintä juu... lasin takana kuistilla. Jospas jo nyt alkaisi tulla lämpöisempää, ainakin luvattu on. Pikkuorvokeissa on taivaallinen tuoksu. :)

   Poista