torstai 9. toukokuuta 2013

Eilen paistoi aurinko! :)

Ensimmäinen oikein kunnolla lämmin päivä sai innostumaan terassin laittamisesta kesäkuntoon. Edellisenä päivänä ostamani hortensiat on vielä istutettava suurempiin ruukkuihin. Uudet päivävarjot on nyt poikkeuksellisesti vihreät valkoisten sijaan, ja ne näyttävätkin varsin kauniilta.


 

 
Kuistilta esikasvatuksesta taimet siirtyivät illalla kasvihuoneeseen, jonka olin päivällä saanut siivottua vihdoin valmiiksi... tai no, vähän vielä hienosäätöä ja inventaariota siellä on tehtävä. Osa ruukuista kyllä on pakko laittaa pois kun jokapaikka on niitä niin täyteen. Samoin muutakin tarviketta jota olen säästellyt. Tänä vuonna tahdon kasvihuoneen pitää edes jotenkin siistinä ja kauniina. Seuraava postaus sitten sieltä... tai jostain muualta. Koskaan kun ei voi tietää mihin päin fiilikset vie tälleen kesätuulien pikkuhiljaa puhallellessa.
 

9 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia ja sävyjä. Nyt aurinkokin pitkistää, joten tie vie ulos.

  VastaaPoista
 2. Niin paistoi täälläkin...tänään satanut...:)

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja värikästä. Terassihortenisia on ostoslistalla myös, olen vasta orvokkiasteella tosin...

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, näyttää aivan kesältä :) Rakastan hortensioita! Nyt täytyy vinkkailla miehelle äitienpäivätoiveita...

  VastaaPoista
 5. Samoissa puuhissa minäkin täällä. Kasvihuonetta, terassia ja kuistia siivoillaan. Minulla ei ole vielä terassihortensiaa, mutta orvokeissa löytyy.

  VastaaPoista
 6. Kauniit hortensiat ja keväiset näkymät.

  VastaaPoista
 7. Kaunista Floran päivää! ✿

  Peonies of Beatris

  VastaaPoista
 8. Ihania hortenssioita ja kiva blogi muutenkin ! ;(

  VastaaPoista
 9. Heleitä ja ihania kuvia sinulla=) Kasvihuoneprojekti kuulostaa mielenkiintoiselta ja jäänkin odottelemaan postauksia sieltä

  VastaaPoista