maanantai 25. lokakuuta 2010

Voi minuu...

.. vaikka vettä sataa taivaan täydeltä ja pihahommat on ihan vaiheessa, tilasin vielä lisää kukkasipuleita alennuksesta.
Tosin näitä en ulos edes yritä laittaa, vaan ruukkuihin kevättä odottelemaan.
Sinililjoja, kultasahrameita ja valkeita kerrottuja helmililjoja... ihania pieniä kaunokaisia, joiden toivon kukkivan kuistin ikkunoilla maaliskuussa.
Kuvat on Korpikankaan sivuilta lainattuja.
Sarin innoittamana hain myös kielon juurakoita metsästä. Ne on vielä istuttamatta ja siksi laitankin tähän ihanaakin ihanamman kuvan kieloista, jotka Sari on kuvannut Helsingin Talvipuutarhassa. Todennäköisesti eivät nämä minun tule olemaan näin upeita, mutta toivottavast niistä jotain vihreää kasvaa kuitenkin. :)
Tuossa linkissä Sarin joulublogin juttuun on myös ohjeet kielojen kasvatukseen. Sieltä löytyy myös paljon muutakin ihanaa.

5 kommenttia:

 1. Minäkin katselin, josko tilaisin vielä jotain... mutta kun on vielä viime keväisiäkin. Eli säästin niistä osan ja aion kokeilla, jaksavatko kukkia kun istutan ne uudelleen ruukkuihin ja kellariin...
  Näköjään pitää aina olla jotain kokeilua menossa, hih ; )

  VastaaPoista
 2. Kyllä tässä on saanut itseään pidellä ettei ole lisää sipuleita tilannut. Luulen kuitenkin, että olen oman kiintiöni tänä syksynä istutellut. Niitä kieloja tekisi vielä mieleni käydä kaivamassa. Katsotaan sitten viikonloppuna!

  VastaaPoista
 3. Harmikseni kahden viikon odottelun jälkeen tuli Exotic Gardenista tieto ettei tuotteita enää ole. :(
  Pitää etsiä Amaryllikset jostain muualta.
  Kokeilua pitää olla aina meneillään! Ja hassutteluakin..

  Irene, niiden sun ruukkujen mukana tuli siemenenä ahomansikka ja ketunleipä, arvaas onko ne tallessa myöskin? ♥

  VastaaPoista
 4. Älä sure! Se palkitsee kuitenkin suurenmoisesti keväällä :) Todellinen puutarhaharrastaja näkee kaiken vain sijoituksena, ei niinkään kuluttamisena :)

  VastaaPoista
 5. Niin totta tuo Nikke.
  Eihän se VOI olla kuluttamista kun antaa niin paljon enemmän takaisin, eikä saamaansa voi edes rahassa mitata. :)

  VastaaPoista