sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Pari viikkoa sitten ajelin kotiin ja edelläni taivaalla juoksenteli pilvihauva. Otin siitä monta kuvaa, ensin kaukana taivaanrannassa ja sitten tämän, ihan siinä kohdalla.


Iso ikävä tiristi silmiin kyyneleet vaikka Ison koiran Kotiin paluusta on jo kolme vuotta.
Viime tiistaina Taivaan Kotiin lähti myös meidän Pieni koira. Ovat nyt yhdessä siellä...

6 kommenttia:

 1. Hei Tuija, iso hali sulle <3 Pikkukoiralla oli varmasti paras mahdollinen koiranelämä, ja sai vielä viimeisen kuuman kesän nauttia puutarhastasi ja sen antimista. Nyt juoksentelee ikuisilla kesälaitumilla kaverin kanssa ja näkee sinut puuhastelemassa puutarhassa,
  ja heiluttaa häntäänsä kiitokseksi :)
  Voimia rakas sisko <3
  T:Eija

  VastaaPoista
 2. Voi Tuija, halit ja rutistukset, tiedän miltä tuntuu menettää se rakas hännänheiluttaja, olenhan itse jo niitä neljä haudannut, ketkä minnenkin, kaksi on kotona uuranassa, ja rivi senkun pitenee varmaan aikojen saatossa. On vaikeaa ne muutamat kuukaudet, mutta suru helpottaa ja kultaist muistot jäävät. Eilen olin jumppatunnilla illalla ja siellä itkin myös ystäväni koiran poismenoa ja taas kyynelehdin täällä, apua...on se niin vaikeeta.

  Mutta kuitenkin elämä jatkuu ja toivoaksemme tämä viikko on ihana raikas syksyinen viikko.

  VastaaPoista
 3. Pikkukoira sai varmasti elää ihanan elämän sinun hoivissasi.
  Nyt vaan oli sen aika lähteä.
  Varmasti muutamia viikkoj näet koiria joka puolella. Ainakin minulle kävi niin, kun jouduimme lopettamaan omamme. Kauniit muistot jäävät!

  VastaaPoista
 4. Tuija, mulla on blogissani sulle syksyn kaunis tunnustus.;=)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kauniista lohdutusviesteistänne.
  Ja kiitos kaimalle tunnustuksesta. Laittelen sen blogiin vähän myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 6. Voi...Olen pahoillani perheenjäsenenne menetyksestä...On niin kamalaa joutua luopumaan rakkaasta lemmikistä.Mutta kuten muutkin ovat jo sanoneet,koirulillanne oli varmasti ihana viimeinen kesä ihanassa puutarhassanne ja sinulla paljon rakkaita muistoja.Voimahali.

  VastaaPoista