lauantai 12. kesäkuuta 2010

Ikkunanäkymiä :)

Sadepäivän kuluksi (ihan niinkuin ei tärkeämpää tekemistä olisi) sain päähäni kurkistella näkymiä eri ikkunoista. Harvoin tulee kovin tarkasti katseltua miltä maisema näyttääkään lasin läpi katsottuna. Meillä ikkunoita on aika monta, onneksi sateella ei näy että ne on vielä tältä kesältä pesemättä. Kuva jossa sireenit kukkii salissa, on otettu salin eteisen ovi-ikkunan läpi ja viereinen ikkuna heijastaa viehkosti sireenit sisälle huoneeseen.
Kolmella suunnalla on naapureiden hurmaavat puutarhat, kuvia niistä en tohdi laittaa kysymättä lupaa. Onkin varsinainen onni että katsoipa täältä mihin päin hyvänsä, näkymä on kaunis... tai vielä kauniinpi. :)


3 kommenttia:

 1. Kyllä on viehko tuo pitsiverhoikkuna, tai oikeastaan koko kuvakokoelma. Niin kaunista! Ihana asua tuommoisissa tunnelmissa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita ikkunanäkymiä ! Oi teitä onnellisia, kun voitte ohimennen ihastella suloisia näkymiä, vaikkei aina sitä tietoisesti teekään : )
  Sehän on ihan tutkimuksin todistettu, että puutarhanäkymä on parantava ja eheyttävä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sari ja Iines. Olen asunut joskus sellaisessakin paikassa, jossa ei juuri ulos tehnyt mieli katsoa, joten arvostan nykyistä näkymää kyllä erittäin paljon. <3

  VastaaPoista