maanantai 27. heinäkuuta 2009

Taas olen tuunaillut :)


Pihan lyhdyt näyttivät surullisilta tyhjinä ja niinpä tuunailin niihin vähän somisteita. Näitä samoja lyhtyjä meillä on kaksi pienempää ja niihin olen aikaisemmin laittanut pienet sorsat ja tehnyt sammaleesta pesät.

Pienet vihreät pudokkaat ovat kaunista askartelumateriaalia ja ainakin meillä niitä on joka vuosi vaikka kuinka paljon.

Koristeomenapuun raakileet ovat jännästi sen näköisiä kuin niissä olisi vaha päällä. Se lähtee kuitenkin pyyhkäisemällä pois ja alta paljastuu kirkkaan viininpunainen pinta.
*

*
Siankärsämö on yksi lempiyrteistäni. Muutama vuosi sitten sain tummanpunaisen taimen ja se on sekoittunut valkoisen kanssa. Niinpä puutarhasta löytyy paljon eri punaisen sävyjä... ja niitä valkoisiakin tietysti. Se kestää vääntämistä, kauan maljakossa (jossa keskus muuttuu ihana kirkkaankeltaiseksi) ja kuivuukin kauniiksi.
piirroskuva täältä
Perennoiden siemenkodat, ruusujen kiulukat ja rikkaruohojen eli Vuohenputken siemenhuiskilot, ovat kransseissa ja asetelmissa kauniita ja niitä löytyy läheltä. Myöhemmin syksyllä nämäkin kaikki näyttävät ihan erilaisilta. :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita askarteluja pihan antimista!

    VastaaPoista
  2. Niin,kun katselee tarkemmin *sillä silmällä* ympärilleen niin huomaa että paljon kaikenlaista kivaa materiaalia on ihan lähelläkin.

    VastaaPoista