tiistai 14. heinäkuuta 2009

Hommeleita! :)
Vanha, ajan patinoima pinta on minusta kaunista, ei muuten varmastikaan asuttaisi Vanhassa Talossa. (Varmastikin se on kaunista myös Miehestäni koska meni minun kanssani naimisiin:D )
Yhden kesän jälkeen suttuiseksi kulunut puutarhakalusto ei ollut kaunis eikä patinoitunut, se oli vaan kulunut. Ja sitä se on ollut joka kesä. Kaikenlaisiin puuöljyihin kyllästyneenä päätin peittävällä puunsuojalla hölvätä pihakalusteet. Tummaa sinistä oli ja lirautin siihen valkoista. Tuloksena mielestäni kaunis lemmikinsininen. *Tulipas vaaleat* sanoi Mies ja mie siihen hätäpäissäni että se on pohjamaali... :) Kyllähän ne aika vaalealta näyttää minunkin silmissäni ja voi olla että väri vaihtuu.
Ensimmäistä kertaa laitoin itse Tuoksuherneitä siemenestä. Löysin mielestäni hienon sekoituksen sinisiä ja valkoisia. Ei ne mitään sinisiä ole vaan liloja. Kauniita kuitenkin.
Ruususen päivävarjo on sateen jälkeen vähän surullinen ja kukat osittain alaspäin. Kuivuttuaan ne nousevat kuitenkin oikeaan suuntaan. Se on aika huikean kaunis vaikkas itse sanonkin.
Mustilassa käytiin lomamatkalla ja sieltä ostin Keltasormustinkukkaa. Kuvassa oleva Tulikukka löytyi mökkitien varrelta. Laitan ne UuteenKukkaMaahan josta kerron seuraavassa postauksessa. :)

5 kommenttia:

 1. Hei Tuija
  Onnistuneita tuunauksia.
  Kivan keltainen sormustinkukka, enpähän ole moista ennen nähnyt.
  Lemmikinsiniset puutarhakalusteet on varmaan kauniin kesäiset.
  Hyvää loppuviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hei Kaisa! Kiitos. Varmastikaan en ikkinä enää heitä vanhoja hajonneita päivävarjoja pois kun rungosta saa noin mukavan köynnöstuen.
  En ole minäkään ennen luonnossa nähnyt keltaista sormustinkukkaa. Jos se kotiutuu ja saan siemenpoikasia niin lähetän niitä sinulle jos haluat.

  VastaaPoista
 3. hee, ikkinä tarkoittaa suomeksi ikinä. :))

  VastaaPoista
 4. Kylläpä sinulla on iso toi sormustinkukka, minulla on paljon kitukasvuisempi:(

  VastaaPoista
 5. Keltainen taitaa olla pienempää sorttia kuin nuo tavalliset.
  Viime kesänä sormustinkukat kasvoivat liki kaksimetrisiksi, nyt ovat paljon pienempiä. Tuo keltainen ei ole kuin n. 70cm.

  VastaaPoista