torstai 1. toukokuuta 2008

It´s Spring... On, on... Kevät nimittäin! :)
Aurinko on hellinyt kaakonkulmaa suloisesti jo muutaman päivän. kasvihuone on saatu siirrettyä, sisustushommat siellä kesken vielä.


Uusi kukkamaa on aluillaan. Suuruudenhulluutta taitaa jo hiukan tässä hommassani olla, mutta se minulle suotakoon kun muuten olen NIIN järkevä ihminen.. ja vaatimaton.. nöyrä.. ja kaikkee sellaista. :))

Tässä kuvin muutaman päivän aikaiset projektit.5 kommenttia:

 1. No onpas täällä hienoja projekteja meneillään! Olet ollut ahkera! Mun projektit pörrää vielä pään sisällä, saas nähdä koska tulee hommat alettua...
  Ihanaa kun on kevät!

  VastaaPoista
 2. Tunnustan että en niin kovin ahkera. Yksin en olisi saanut paljonkaan aikaiseksi, minulla on ollut ahkeria apulaisia. Mies ja nuorisoa on ollut suurena apuna. :)

  VastaaPoista
 3. Jaahas, onkos siihen tulossa uutta kukkapenkkiä vaiko kasvimaa? Ihanan iso alue vaikka mihin:)

  VastaaPoista
 4. Hienoja projekteja! Meillä on projektit vielä suunnittelu vaiheessa, vaikka pitäisi jo kovasti toetuttaa.. saapa nähdä miten käy :)
  Minuakin kiinnostaa mitä tuohon kuorittuun alueeseen tulee?

  VastaaPoista
 5. Tekeillä siihen on uusi kukkamaa. (alue on noin 5x4m) Taimet minulla jo suurimmaksi osaksi on valmiina eli siemenistä kasvattamiani perennoja sekä muista penkeistä saatavia jakotaimia.
  Toiseen kulmaan tulee suihkulähde josta lähtee puro alapihalle. Siellä puro laskee pikkulampeen joka tehtiin kaksi vuotta sitten. :)

  VastaaPoista