torstai 3. huhtikuuta 2008

Lisää uusia naapureita!

Itäpäädyn kattohuoneistoon (siis viimeiseen piippuun) on myös uudet asukkaat löytäneet tiensä. Aamulla muuttotouhut kävivät vilkkaana kun molempiin koteihin, molemmat puolisot lennättivät sisustus- ja rakennusmateriaalia vuorotellen, toisen jäädessä laittelemaan kepakkoja paikoilleen. Tämän kevään naakkanaapurit taitavat jäädäkin sitten viimeisiksi. Ainakin Mies on uhannut laitella verkot piippujen päälle.... noooo, aika näyttää laitetaanko vai ei.. ;)
Joka tapauksessa, ellei mitään ikävää ja yllättävää tapahdu, kaksi pikkuperhettä kasvattaa poikueensa samassa talossa meidän kanssa ja minusta se on erittäin mukavaa ja hyvinkin somaa.

(naakka omenapuussa löytyi sivulta http://putni.nerealitate.lv/lvp/lvp_cormon.htm )

4 kommenttia:

 1. Lintujen ääniä on mukava kuunnella - kohta alkavat poikaset piipittää:) Meillä on näitä rapistelijoita nurkissa - hirsitalossa kun asutaan niin nurkkiin piti jotkut laskemisvarat jättää kantavien palkkien alle ja sieltähän kottaraiset ja varpuset ovat löynneet hyvät kotikolot. Juuri tuossa vieressäni kuului eilen rapinaa, sen täytyi olla varpunen, sillä kottaraisia ei vielä ole näkynyt.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa yhteiseloa. :)
  Onnekseni pihapiirissä on paljon kaikenlaisia lintuja ja joutsenpari pesii tuossa lähirannassa, parin sadan metrin päässä.

  VastaaPoista
 3. Siis ei voi olla totta - meilläkin on joutsenparin pesimäpaikka aika lähellä, tuossa vastarannalla:) Joka kesä tuovat poikasensa meidän rantaan kuin näytille kun ollaan rantasaunalla. Ja olen muuten kaimasi;) Ja puutarhahulluttelija:)

  VastaaPoista
 4. Inkivääri :)))
  *Mullakin on joutsenia lähellä, miekin olen tuija ja fanitan puutarhajuttuja!* :)

  Monta yhteensattumaa. :)

  VastaaPoista