sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kevään henkäys :)

 
Kyllä se jo on tuntunut aivan selvästi, vaikka tänä aamuna pakkasta onkin lähes 20 astetta.
Aurinko nousi jo varhain ja värjäsi taivaan kaikilla sateenkaaren väreillä. Kaunistakin kauniinpi näkymä avautui makuuhuoneen ikkunasta suoraan silmiini heti kun ne avasin. Valon lisääntymisen myötä myös puutarhurin energia lisääntyy päivä päivältä ja jaksaa aina vain paremmin.
 
 
Tässä vielä näitä uutukaisia kokeiluja. Noiden valeunikoiden pitäisi olla jo mullassa, mutta siinä ne vielä kököttävät. Jospas jo tänään ennen töihin menoa... :)

 
Keittiön ikkunalle rakentelin jo pienen kevään.
Yksi pelapuistani avasi ensimmäisen kukkansa eilen.

 
Nupullaan ja huurteisin reunoin, niin se kevät vielä, on mutta tulossa kuitenkin ja siitä lintuset laulavat jo täysin rinnoin...
 
Pian se on täällä... Ihan Oikea Kevät!

6 kommenttia:

 1. Valeunikot ovat toivomuslistalla. Ihanan keväisiä istutuksia sinulla jo, aurinko paistaa, mutta aika kylmää on meillä vielä. Tylsä kuulla, että olet saanut asiattomia kommentteja, minulla google ohjaa mainokset suoraan roskapostiin, onneksi niitä kuitenkin tulee erittäin harvoin.

  VastaaPoista
 2. Onpas sinulla kaunis keväinen ikkuna ! Tuota sinivaletta mäkin kokeilen nyt ekaa kertaa, toivottavasti onnistumme.

  VastaaPoista
 3. Olet jo ehtinyt tehdä kauniita pääsiäis-/kevätasetelmia. Nythän niiden aika alkaa olla. Laitoin viime viikolla sinivaleunikon siemeniä multaan, mutta vielä ei ole noussut yhtään itua pinnalle. Jännityksellä odotan.

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväistä sinulla siellä on. Valeunikot pääsivät viime viikolla kylmään porstuaan. Ne kait vaativat vähän kylmempää käsittelyä.

  VastaaPoista
 5. Juuri se kylmäkäsittely onkin se missä voi mennä vikaan, ja varmasti kyllä moni muukin asia. Toivottavasti valeunikot onnistuvat kaikilla! :)

  VastaaPoista