lauantai 17. syyskuuta 2011

Omenoita, onhan noita... :)

Nämä ovat kylläkin koristeomenoita, mutta omppoja joka tapauksessa, niitä on paljon ja ne on kauniita. Jotain näistä pitäisi saada tehdyksi. Vaikka kyllä tilhet viimeistään pakkasilla napostelevat tämänkin sadon nokkiinsa. :)Sama puu toukokuun 30.pv...
Vielä vähän lisää auringonkukkia. Ensi keväänä laitan koko aidan vierustan täyteen. Tässä ei nimittäin ole edes kukkapenkkiä vaan olen ne istuttanut suoraan maahan. Vähän vain raaputin nurmea siitä pois.
Heinäkuussa samassa rivissa kurkistelivat sormustinkukat ohikulkijoita. Niitäkin pitää siirtää tuohon vielä lisää... ja syysastereita ja kultapalloja, ne kun on pakko siirtää johonkin rappuremontin tieltä. :)


2 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis tuo sun koristeomenapuu, nuo kukat on aivan ihanat. Mulla ei ole enää paikkaa yhdelleekkään puulle, joten täyty vain tyytyä ihailemaan muiden.Suloiset omenatkin on tehnyt.
  Mulla ei omenapuut tuottaneet minkään valtakunnan satoa tänä vuonna. ei yhden yhtä omenaa, tai no joo ehkä kaksi-kolme, jotka söi joku muu kuin minä tai kukaan meistä...

  Tuo sinun kasvihuoneesi näyttää kyllä kadehdittavan ihanalta.Mutta olen oikeasti iloinen, että olet saanut haaveesi toteen.ehkä minäkin jonain päivänä.

  Mukavaa syskyn odostusta ihanalle kaimalle.

  VastaaPoista
 2. Ovat tosiaan koristeellisia, kuin joulupallot omenapuun oksilla. =)

  Ja miten kauniita keväällä niiden kukatkin... =)

  Ei kaikkea kaunista tarvitse tosiaan aina syödä, koristeenakin ne sulostuttavat sielun sopukoita.


  Ah, teilläkin remppa jatkuu..........
  Tiätkös, niin meilläkin. =)
  Suunnitellaan ensi kesäksi sitä ja tätä...


  -ja nyt mun piti vaan imuroida yläkerta eikä istua koneelle ihailemaan siun ihanaa pihaa, mutta kun se oli niin houkutteleva... =))))

  VastaaPoista