sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Aurinkoa ja valoa...

... ja pakkasta myös yltäkylläisesti. Tänäkin aamuna -28 mittarissa. Onneksi eivät minun kasvipienokaiseni sitä tiedä, vaan kurottelevat kohti aurinkoa ja venyttelevät valossa nautinnollisesti varsiaan.
Huikeaakin huikeampi valon määrä viime päivinä on paljastanut pölyisen peikonpesän täällä meillä. Eilinen meni vielä töistä toipuessa, mutta tänään laitan rievun heilumaan. Ihanaa kun aurinko paistaa, eikö vaan?

Jos klikkaat tämän kuvan suureksi, (ja toisella klikkauksella vielä suuremmaksi) huomaat sisällä kasvihuoneessa pikkuruisia palloja. Olen kuullut niitä sanottavan enkelipalloiksi, mutta mahtaisikos ne tässä tapauksessa olla Paprikakeijuja jotka taimia siellä kasvattelevat? :)
Kauniita joka tapauksessa, oli mitä oli.
Krookukset ovat jo näin suuria!
Skillat ja Helmihyasintit vielä vähän ujostelevat ja pikkuisen vasta pilkistelevät mullasta.

7 kommenttia:

 1. Oi miten kauniisti suloiset istutukset kurottelevat aurinkoa kohti ♥
  Hyvillä aluilla ovat :)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia pikkuisesta kasvihuoneesta! =)

  susanne

  VastaaPoista
 3. Kurkkasin Paprikakeijujen hoitamaan kasvihuoneeseen ja oli kuin olisi astunut kesään. Niin mullantuoksuista ja kosteaa oli;)

  Enpä ole vielä omia istutuksiani pannut alulle, mutta kohta sekin täytyy hoitaa ajantasalle. Täällä on mukava piipahdella saa vähän vauhtia omiin tuumailuihinkin.

  VastaaPoista
 4. ps. En koskaan muista muuttaa tuota viestin lähettäjää, sen edellisen viestin lähetti Kesän taikaa ei se toinen blogini Pehmyt piirto, mutta sama henkilö (no olipas selitys), hyvää sunnuntai-iltapäivää;)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan terhakkaat alut! Tuo kasvihuoneesi on kyllä tosi upea... ja vielä täynnä Paprikakeijujakin ; )

  Tänään aamulla yllätyin ihan täysin, kun ikkunalle oli tupsahtanut jotain kauniin sinistä... pari iiriksen nuppua oli huomaamattani auennut !!!

  Hulluruohon siemenetkin jo itivät, siis osa niistä, odotan niin innolla, mitä niistä tulee... ja välillä käyn katsomassa täällä bloigssasi hulluruohojesi kukkia... : )
  Kevättä kohti mennään näköjään nyt lujaa vauhtia !

  VastaaPoista
 6. Niin on blogissasi kevään tuntua!
  Tuo kasvihuone on ihana. Siellä vihertää jo niin kovasti.
  Toiset kutsuvat noita "paprikakeijuja" enkelipalloiksi ja toiset orbeiksi. Kukaan ei taida tietää oikein, mitä ne ovat. Eräs ystäväni on kuvannut niitä jo jonkun vuoden.

  VastaaPoista
 7. Sullahan on jo kasvukausi hyvällä mallilla.
  Mulla ei ole muutakuin muutaman tulppaanin sipuli istutettuna astiaan, niitä sitten yritän tuijotella, että millonkahan pilkistää, ja johan sieltä muutama onkin tullut. Saa nähdä kukkivatko?
  Mutta muuten on kyllä paljon leikattavaa ja uudelleen mullitettavaa..(hauska sana) mutta en taida vielä aloittaa, vasta maaliskuussa, kerkeehän tuota.

  Ihanaa auringonpaistetta sulle.

  VastaaPoista