lauantai 14. marraskuuta 2009

Puutarhani on muuttanut keittiöön :)


Marraskuu on sellaista siirtymäaikaa. Aika, joka asettuu tähän kesäajan ja joulunajan väliin. Harmaana päivänä on ihana hetkeksi palata ajatuksissa taaksepäin, lämpöisiin ja tuoksuviin kesäpäiviin.
Ensimmäiset Joulukaktukset kukkivat ja siirsin ne keittiöön sillä siinä niitä katsellaan eniten. Kynttilöissä tuoksuvat makeat marjat ja laventeli... voi melkein kuulla öttiäisten surinan ja lintujen liverryksen. :)

2 kommenttia:

 1. Voi että osaat laittaa kaunista! Nuo pitsit pienissä ikkunoissa ovat suloiset - itsekin olen virkannut tuontapaisia pitsikappoja ikkunoihin, alas ja ylös. Varsinkin tuo ruusupitsi on himottavan kaunis.

  Ja mikä on tuo vanha joutsentaulun kulma? Tuommoisia minä olen ikäni metsästänyt huutokaupoista ja kirppareilta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Iines <3
  Pitsit keittiön kaappien oviin (ja paljon muutakin)on virkannut Mieheni Äiti toiveideni mukaan. Kaikissa neljässä ovessa on eri kukka, kuvasta puuttuvat Pioni ja Hortensia.

  Joutsentaulu on ihan oikeasti vanha taulu. Se löytyi täältä talosta kun muutettiin tänne. Ullakoa tyhjennettäessä löytyi vielä samanlaisissa kehyksissä oleva *Jeesus Öljymäellä*. Meidän Isopoika toi sen minulle kesken siivouksen ja sanoi että *sulle, kun oot semmonen Jeesustelija.* :))))

  VastaaPoista