lauantai 14. marraskuuta 2009

Iltahämärissä kuvailtuja

Mieheni on kieltänyt laittamasta joulukoristeita ennen joulukuun alkua. Eihän kynttilät ole joulukoristeita, eihän? Sitä kieltoa yritän nimittäin kiertää väittämällä milloin mitäkin *talvikoristeeksi*. :)
Kuistin pöydällä on kertakaikkisen ihana kirppislöytö joka maksoi 3 euroa! Se oli kuin tehty tuohon pöydälle. Nyt sielläkin kukkii vielä vähän aikaa.Ulkokuvista tuli kauniin värisiä. Vasemman yläkulman kuva on ilman salamaa ja kaksi muuta salaman kanssa otettuja.

4 kommenttia:

 1. Kynttilät ja pienet sievät valot eivät missään tapauksessa ole joulukoristeita. Nehän tuovat mukavaa tunnelmaa pimeisiin iltoihin.
  Meillä poltetaan paljon kynttilöitä ja valosarjoja on jo laitettu kotiamme koristamaan. Ja myöskin Mailegin tontut olen jo ottanut esille;)

  VastaaPoista
 2. ilman muuta noion talvi-iletojen iloksi :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten hennosti leijailee hiutaleet sinut kuviesi yllä. Onistuneet tunnelamkuvat tosiaan.Jännää kuinka se joulu pyrkii valtaamaan mielen vaikkei ihan vielä tarviskaan.
  Minäkin ostin yhden ainokaisen Pentikin puuenkelin eilen. Kun oli niin kutsuva.Huuteli siinä roikkuessaan, että Ota minut mukaan!No otinhan minä.
  Herttaisia hetkiä sinne Ruusujen ja vahemmän rikkaruohoja-blogin emännälle.
  Kaisa Pirtistä

  VastaaPoista
 4. Tarkemmin ajatellen eivät ne tontutkaan ole pelkästään joulukoristeita, sillä ovathan ne tontut tonttuja muinakin vuodenaikoina... eivätkä enkelit lakkaa olemasta enkeleitä.. ainakaan jos uskoo tonttuihin ja enkeleihin. :))))

  VastaaPoista