sunnuntai 8. helmikuuta 2009

My Rose garden, part 2.Köynnösruusu Flammentanz... näitä mie fanitan ja niitä onkin meillä neljä. Viime kesänä ennätyskukinta, kymmeniä ja kymmeniä kukkia, en saanut edes lasketuksi kuinka paljon niitä olikaan.Tänään sain luetteloitua ruusut viimein. Listalta puuttuu yksi tontilta löytynyt tunnistamaton ruusu
Rose ´Jane Do´, kaikki miniruusut sekä Symphatien juuresta kasvuun lähtenyt villi ja kaunis valkeakukkainen köynnösruusu.
Persiankeltaruusut olivat syntymäpäivälahja miehelleni. Tuo on "Dagmar" toinen kahdesta matkamuistosta Mikkelistä. Toinen niistä menehtyi heti ensimmäisenä talvena. Lehdet on näissä ihan ötököiden syömiä. :(

7 kommenttia:

 1. Kiitos vieraulustasi blogissani. Sinulla näyttää puutarha kukoistavan helmikuussakin. Pistän osoitteesi muistiin, niin voin tulla toistekin tänne.

  VastaaPoista
 2. Kukoistaahan se minun mielessäni ja kuvitelmissani :)))
  Kesällä niin vähän maltan olla sisällä ja kirjoittaa, että pitää talvella sitten kertoa siitä ihmemaasta joka tätä kotiamme ympäröi.
  Kiitos käynnistä, minäkin ihastuin sinun valokuviisi ja tulen varmasti vielä monta kertaa niitä katsomaan.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat sinun ruusut. Noi keltaiset, oi niin upeita! Sain viime keväänä ystävältä persialaisen, arvaa vaan lähtikö-(

  VastaaPoista
 4. Hi Tuija, Oh Oh Oh, such beauties! Yellow roses are my favorites. Your garden is a delight, in winter or summer. I love your header photo showing both, brilliant!
  Frances at Fairegarden

  VastaaPoista
 5. Amalia :)
  Nuo Persialaiset näyttävät olevan vähän oikukkaita. Kaikkein huonoimmin ne on kasvaneet ja aina niillä tuntuu olevan joku hätä. :)

  VastaaPoista
 6. Thank you Frances. :) Nice to *see* you here!

  VastaaPoista
 7. Ooh miten ihania ruusuja teillä onkaan!! Minullakin on viriämässä orastava rakastuminen ruusuihin ja luulen että niitä tulee kerättyä lähivuosina omallekin pihalle:) Jaa nyt kun oikein laskin niin niitähän onkin jo ainakin yhdeksän:D Selvästi salarakastuminen!

  VastaaPoista