perjantai 11. tammikuuta 2008

Kaikenlaisia kuvia...
Olen melkein aina harrastanut jonkinlaisten kuvien tekoa. Tuuriluontoisesti on innostus kohdistunut milloin lyijykynällä tekemiseen, akvarelleihin tai oljyväreihin. Valokuvaus sai digikameran myötä ihan uudet ulottuvuudet ja onnistuminen niissä helppouden (ja kuvankäsittely ohjelman) takia innosti jatkamaan ja opiskelemaan lisää. Kyyhkyt olen piirtänyt v.-85 suuresti ihailemani Ferdinant von Wrightin maalausta *Sepelkyyhkypari* mallina käyttäen. Tässä se on saanut vielä "kangaspinnan" ja kehykset Paint Shop-ohjelmalla.Kaiketi omaan jonkinlaisen *kuvasilmän*, vai miksi sitä kutsuisinkaan... kun kaiken muistan ja näen *kuvina*. Sitä on vaikea selittää.


Puutarhaani rakennan pala palalta myös (ja jo suunnitteluvaiheessa *näen* millainen se on valmiina). Siinä on eri osia, mm. Ruusutarha, Rodotarha, Marjatarha, Keittiöpuutarha, Pikkuympyrä ja Siirilä. Siirilässä, talon länsipäässä, kasvaa erilaisia angervoja. Pikkuympyrä on puutarhan keskikohta. Siinä seistä töröttää myös mieheni ilo ja ylpeys, 24m korkea radiomasto. Haminassa kun ollaan, nimi oli luonnollinen valinta. :) Ympyrästä haarautuu polut Marja- ja Ruusutarhaan sekä Lammen rantaan.Rodotarha alkaa ihan ympyrän reunalta, samoin kuin ihan alkuvaiheessa oleva Pionitarha. Rodoja on vasta seitsemän ja pikku pioneja kuusi.
Voi, miten kovasti odotan että tulee kevät ja pääsen jatkamaan hommia tuolla Ihmemaassani... ja kuvaamaan sitä, luonnollisesti. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti