torstai 10. toukokuuta 2012

Tämä kevät on erilainen :)


Erilainen siinä mielessä että en paljonkaan ole esikasvatukseen vielä mitään laittanut, niinkuin aikaisemmin jo kerroinkin. Erilainen siksi että kuisti on vieläkin ihan ennallaan, ei kevättä näkyvissä missään muodossa. Sairaslomat, reissuviikko ja siitä toipuminen on laittanut mun aikataulun ihan sekaisin.
Pelakuut on kaikki vielä sisällä, hyvässä kasvussa kuitenkin. Eilaista on sekin että nyt on yksi ikkunalauta täynnänsä Amarylliksiä. Niistä on kasvanut jo kauniita ja vehreitä.
Kuisti jolla viime keväänä taimia kasvatin, on nyt täynnänsä paneleita ja lautoja ja työkaluja.
Tämmöistä tänä vuonna, ensi vuonna ehkä jälleen erilaista.

Puutarhassa kukkii nyt paljon, paljon narsisseja ja lisää niitä varmasti laitan, sillä näyttävät viihtyvän hyvin eikä myyrätkään niitä syö. Posliinihyasintit on uusia, tykkään niistä kovasti. Lisäksi kasvitieteelliset tulppaanit jo kukkivat osa ihan täpöillä, toiset vasta aloittelee.

Jotain on toki jo tehtykin. Kesäkanojen pikkuhuvila on nyt tuossa vaiheessa eli luukut, ikkuna, katto ja listat puuttuu. Siihen eteen tulee vielä häkki ulkoilua varten.Lomamatkasta sen verran että kevät siellä oli reilun kuukauden edellä meitä. Kukkivia puita ja jo jonkin verran kukkiakin oli näkyvissä. Siemeniä, sipuleita ja muutaman daalian juurakon toin mukanani. :)

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, kesäkanoja, kuulostaa erityisen mukavalta.

  VastaaPoista
 2. Tahtoo nähdä lisää matkakuvia! =D
  *huoks*

  Kanaset saavat ihanan sinisen huvilan. Palkaksi saat sitten ihka tuoreita munia... =)

  Mie täällä odotan että saan kaikki purnukat ulos talosta. =)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että olet kehissä jälleen!
  Olenkin käynyt kurkkimassa täällä jo useaan otteeseen.

  Kanalaa odottelen. Takuuvarmasti upea siitä on tulossa.

  VastaaPoista