lauantai 19. syyskuuta 2009

Luumuisen kollaasin viikko

Värikollaasien teko on jälleen alkanut ja tämän viikon väri on luumu.
Monta erilaista näkemystä tästä väristä on, minun omani on kai lähempänä viininpunaista kuin varsinaisesti luumunväriä.
Lisää ihastuttavia kollaaseja löydät Inkiväärin sivulta.6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia olet tehnyt ja aika lähellä viiniähän se luumu on - minäkin katsoin että viininpunaisen kollaasin kuvat olisivatten hyvin tähänkin menneet. Mutta ne ne värit on ja sillä siisti ja jokainen tekee oman näkemyksensä samasta väristä:)

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat molemmat kollaasit:)

  VastaaPoista
 3. Oletkos käynyt pihistämässä minun joulu-talviverhoni? Nuo viininpunaiset (luumunpunaiset yhtä lailla kai) plyysiverhot tupsuineen ovat ihan samanlaiset ja siis kauniit mielestäni. :)

  Hienot kollaasit, molemmat!

  Itsekin olen hakenut luumunpunaista huushollistani, mutta en vielä le ehtinyt sommitella asetelmia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. :)

  Iines, sinulla on sittenmitä ilmeisimmin hyvä maku. :) Meillä on tuota tummaa viininpunaista aika paljon täällä kotona. Vähän vaaleampana parissa huoneessa ja sittenihan, ihan tummana samettina parissa. Kuvassa on oviverho tupsuineen, mutta sitä samaa löytyy myös ikkunoista nytkin. Meillä on 19 ikkunaa joten ihan kaikkiin en vaihda talviverhoja erikseen ja toisaalta etukuistilla ja keittiössä verhot vaihtuu monta kertaa vuodessa. :)))

  VastaaPoista
 5. 19 ikkunaa! On siinä sitten verho poikineen, tai kaihdin, mistä nyt pitää.

  Minulla on tässä talvikodissa (rivitalohuoneisto kahdessa kerroksessa) vain kuusi isoa ikkunaa ja muutama pikkuluukku, ja niissäkin on pesemistä ja verhojen miettimistä.

  Kesäkodissa on 10 ikkunaa, jos lasken mukaan verannan ikkunat kolmella seinällä. Kaikissa ikkunoissa on ylhäällä vain itse virkkaamani kalastajanlankaiset pitsikapat, joko ylhäällä tai alhaalla, muttei sivuverhoja. Luonto on niin kaunis, ettei kaipaa siellä kehyksiä, eikä metsästä katso sinua kuin puput ja peurat.

  VastaaPoista
 6. Voi, mie rakastan virkattuja verhoja ja liinoja ja... kaikkea.
  Itse en osaa mutta miehen äiti osaa ja on tehnytkin kaikkea ihanaa meille <3

  VastaaPoista