torstai 25. kesäkuuta 2009

Tuoksua tulvillaan!

Koska nykyinen kasvihuoneen paikka on vähän liian varjoisa varsinaiseen tarkoitukseensa, olen keksinyt sille muuta käyttöä. Toki siellä on edelleen ruukutuspöytä ja kaikki tarvikkeet, joitakin kukkia ja purkit ja purnukat.
Ruusunpunainen amme on ollut minulla jo kauan ja se on vain odottanut että saisin sille hyvän paikan. Sillä verukkeella että laittaisin siihen kasteluvettä kukille muka lämpiämään, pyysin meidän miehiä kantamaan sen kasvihuoneeseen.... katin kontit siihen mitään kasteluvettä laitan. Ihania yrttikylpyjä varten sen sinne halusin.
Nyt huoneessa tuoksuu Enkelinpasuunat, Orvokit ja ihana Tupsu- eli Perhoslaventeli, jonka pikku-siskoni toi minulle lahjaksi. Ostin vielä ison pullollisen Ruusukylpyvaahtoa... :)

Kaikki kolme Suviruusua suorastaan notkuvat kukkarunsaudesta. Tänä vuonna ei ehtinyt mikään öttiäinen tehdä niissä tuhojaan ja kukinta on sen mukainen.
Kuljeskelen edestakaisin Puutarhassa, kameran kanssa ja ilman, ja meinaa mennä vallan huokailuksi tämä. Kaikki on niin huumaavan kaunista, joka puolella puhkeaa kokoajan jotain kukkaan ja tuoksu... *huoks* voi jos voisin välittää sen teille.

8 kommenttia:

 1. Meilläkin löytyy amme puutarhasta, tosin viime kesän viileydessä en ehtinyt siitä nauttia. Joskohan kohta tarkenis kylpeä;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä luulisi pien tarkenevan jos kelit jatkuu tämmöisinä kuin tällä viikolla on ollut. :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä löytyi hurmaava blogi :)

  terkuin ainosofia

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kauniin värisiä lupiinia. Ruusut on niin ihania.

  VastaaPoista
 5. Voi Tuija, kyllä tunnen yrttivaahtokylvyn ihanan tuoksun ja lämpimän veden iloisen kuplinnan pelkästään kuviesi perusteella. Tuntui kun koko tunnelma olisi tulvahtanut tänne näppärille.
  Nautinnollisia hetkiä ja loistavan kaunista viikonloppua sinulle Pajupirtistä. Käy osallistumassa haasteeseeni niiden "merellisten" tunnelmien kanssa.
  Kaisa

  VastaaPoista
 6. Kukkiipas enkelipasuunasi upeasti. Se ihan selvästi nauttii kasvihuoneoloista : )
  Suloisia kylpyhetkiä !

  VastaaPoista