maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kiitos vastanneille!

Kaunis kiitos kaikille jotka vastasitte kävijöitä koskevaan postaukseen kommentilla.
Kun laitoin sen, kävijälaskurissa oli lukema 22.977 eli tähän päivään mennessä kävijöitä tällä välillä näyttäisi sen mukaan olleen 496. :)
Oli miten oli, vaikka kävijämäärä olisi vain tuo 30, joka kommenteissa näkyy, on se minusta ihan kiva määrä jo sekin.

Olen itsekin huono kommentoimaan joten ymmärrän hyvin ettei aina tule laitetuksi mitään, varsinkaan jos ei tunnut oikein olevan mitään sanottavaa.
Tarkoitukseni ei suinkaan ollut kehuja kalastellakaan, niinkuin olen ennenkin sanonut, kauniista kohteista saa helposti kauniita kuvia. :D

Erityisen ilahduttavaa on ollut kun olen löytänyt blogini jonkun suosikkilistalta, kun olen profiilin kautta hiipinyt kurkkimaan kuka ennestään tuntematon on kommentoinut tai kirjautunut lukijakseni. Olen iloinen jos kuvani ja juttuni ilahduttavat.

Lämmintä ja kaunista kesää kaikille lukijoilleni toivotellen,
Tuija R. *)

3 kommenttia:

 1. Kommentointi on joskus niin hidasta omasta koneestani ja sen oikuista johtuen, että vain ihailen kuvia ja luen hymyillen tekstejä. =)

  Kaunista kesäviikkoa siulle. =)

  VastaaPoista
 2. On mennyt huomaamatta tuo kyselysi, kun tämä eläväinen elämä on vienyt aikani. Useammin taidan kurkata kuin kommentoida - milloin on kiirus muuten vaan ja joskus on vaan sanatkin hukassa ja toisinaan on meillä yhteys niin hidas, että ei malta jäädä klikkailemaan kommentteja eteenpäin. Mutta aika usein silti tulee sanottuakin jotain, joten minun osaltani käynneistä ei ole epäselvyyttä;)

  Itselläni kommenttien määrä on suorassa suhteessa siihen kuinka ahkerasti käyn itse muiden blogeja kommentoimassa eli vastavierailuja tulee paljon. Satakunta kävijää on niinäkin päivinä jolloin en ole postannut, mutta vakituisia kommentoijia on vain muutama kymmen.

  Olen lakannut lähes miettimästä koko asiaa, osoite on tutuillakin eivätkä he vähemmän nettiaktiiveina kommentoi koskaan blogissa, mutta kertovat nähdessä käyneensä katsomassa kuulumisia. Edellisenä viikonloppuna esim. tupsahti koiranpennunkatsojia ihan bloggauksen ansiosta, muuten eivät olisi pennuista vielä tienneet:)

  Jatka ihmeessä ihanaa blogiasi - paljon on kävijöitä jotka käyvät ihastelemassa kuvia vaikkeivat ehkä koskaan sano mitään.

  VastaaPoista
 3. En itsekään ole kovin ahkera kommentoija ollut. On muka niin kiire etten ole kuin pikaisesti lueskellut vain puhumatta sen enempää. Molempien teidän blogeissa käyn vähän väliä. :)

  VastaaPoista