lauantai 13. maaliskuuta 2010

Aurinko paistaa!


Aurinko on ilahduttanut monena päivänä väsynyttä puutarhuria, joka odottaa kevättä jo varsin malttamattomana. Paljon on vielä saatava aikaiseksi ennen kuin keväthommiin pääsee, niin että siinä mielessä ei kiirettä kyllä ole. Näin "aikuisena" (lue vanhana) opiskelu on niin tyystin toisenlaista kuin silloin kun valmistuin ensimmäiseen ammattiini. Ei haitannut vaikka yöt keikuttiin kaupungilla, eikä se ettei ollut juurikaan lukenut tentteihin... nyt kaikki on paljon vaikeampaa ja ehkä vaikuttaa sekin että omat tavoitteet asettaa paljon korkeammalle kuin silloin kakarana.



Remontin jälkisiivouksia yritän tässä suoritella, talo on hyrskyn myrskyn ja pelargoniaruukkuja on pitkin pöytiä, portaita ja lattiaa. Voi kuinka toivoisin tämmöisinä päivinä olevani kuin se televisiosarjan noitavaimo joka hetkessä saa kaiken paikoilleen vain nyrpistämällä nenäänsä. Mie vaik miten nyrpistelen tääl niin ei mikään liikahda mihinkään... eikä varsinkaan silloin kun istun koneella löpisemässä joutavia. :)


Kiitos Tuuluskalle tunnustuksesta!
Miekin tykkään siun blogista kovasti.♥

Tämä pyydettiin jakamaan kolmelle blogille eteenpäin ja
valitsen
Villin pihan tarinoita
Keltaisen talon emännän sekä
Parolan aseman ahkerat remontoijat. :)



2 kommenttia:

  1. Näkyyhän sitä lunta olevan siellä ihan riittämiin. Ei muuta kun kuumavesiletku käteen ja siitä sitten sulattelemaan hankia:)
    Aika höttöstä tuntuu se olevan kun päivällä lapioin pihalla ja peittelin tuijia kevätauringolta.
    Iloista viikonloppua.
    Kaisa

    VastaaPoista
  2. No onhan tätä täällä mutta vauhdikkaasti näkyy sulavan. :)

    VastaaPoista