keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Oma koti kullan kallis * Home sweet home!


Vaikka välillä tuntuu että vettä on satanut jo viikkotolkulla, on se aurinkokin välillä pilkahdellut. Sadekuurojen välillä kiertelin puutarhaa ja taloa muutenkin ja eri kulmilta sitä katselin.
Tältä se näytti. :)

Ensimmäisenä ruusuna Puutarhassa kukkii tämä maalta viime syksynä tuotu Villiruusu. Niitä on kaksi ja talven ne viettivät seinän vierellä, pienissä ruukuissa. Kuin ihmeen kaupalla ne selvisivät talvesta ja huhtikuussa otin ne jo kuistille *lämpimään*. Nyt ne kasvavat suurissa ruukuissa ja niistä on tullut pienen puun mallisia. :)Puutarhan herkät kaunottaret, Akileija, Lupiini, Särkynytsydän ja Siperiankurjenmiekka.
Vuosi vuodelta kauniinpia. <3

7 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää, todella kaunista.
  Lämmintä ja aurinkoista juhannusta toivottelen sinulle.
  kaisa

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja tunnelmallisen näköinen kotitalo sinulla. Minäkin haluaisin vaaleanpunaisia lupiinia, minulla on vain sinisiä ja valkeita. Onko noi tullu sinulle luonnosta, vai oikeinko olet ostanut taimena?

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkänväriset akileijat ja lupiinit, vau. Nuo Villiruusut ovat sitkeitä ja tyytyvät vähään. Ja kaiken lisäksi kukat ovat kauniit kuten tuolla sinun ruusullasikin.
  Hyvää Juhannusta !

  VastaaPoista
 4. Aurinko odottelen ja toivon teille kaikille myös paistavaksi!

  Lupiinit olen kasvattanut siemenistä. Kuvassa olevat on oikeastaan persikan värisiä, liloissa kukissa on keltaista. Se on vähän suurempikukkaista kuin villilupiinit, joita niitäkin kyllä täältä löytyy. Olen tilannut siement muutama vuosi sitten muistaakseni Korpikankaan Siemenestä.

  VastaaPoista
 5. Siis lilakukkaisissa on lilaa ja keltaista tai lilaa ja valkoista. Persikanvärisissä kukissa on vaaleanpunainen yläosa. Meillä oli myös kokonaan vaaleankeltaisia mutta ne katosivat.

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kuvia. Täällä sataa taas ja on kylmää...
  Mukavaa juhannusta kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa juhannusta kukkaloistossa Tuijalle!

  VastaaPoista